Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!

Начало на кампанията: 20.12.2018

Спешна нужда от ремонт на покрива на спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”.

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!
Кампанията се нуждае от 6 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ANIMAL HOPE

За кампанията

Ние сме група от хора,които повече от 10 години помагат на бездомните животни в Казанлък. През 2014 г. основахме фондация „Анимал хоуп България“ – Казанлък с цел по мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона.

Поемаме животни, тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани), лекуваме ги и търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени слепи, двукраки, трикраки и инвалиди.Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.

За всичките тези грижи са необходими много средства.Често операциите и следоперативното лечение са продължителни и скъпи.Понякога се налага да ги провеждаме в други градове – Стара Загора, Варна, София.

От 2016 г. имаме договор за сътрудничество и помощ в Общински приют Казанлък.Там ние активно помагаме с изхранването на животните, лечението, кастрацията, ваксинацията и задомяването на над 65 кучета.

Как помагаме?

Провеждаме кампании за кастрации два пъти в годината, на които се кастрират 150-200 кучета и котки в рамките на седмица.

През 2019 г. с лични средства успяхме да закупим малка ферма, която регистрирахме и превърнахме в спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”. С помощта на приятели и дарения успяхме да ремонтираме част от нея и да създадем едни добри условия за живот на нашите любимци.

Остана да осъществим най-големия ремонт – този на покрива, най-трудоемката и най-скъпо струваща част от ремонта.

letter Ще сме много благодарни, ако успеем заедно да ремонтираме покрива, преди да са заваляли дъждове и снегове и покрива да протече!

Как помагаме?

Паралелно с ремонтите, ежедневно при нас попадат пострадали животни с нужда от помощ. Това изключително много забавя нещата, защото средствата все са недостатъчни.

Основните проблеми, с които се сблъскваме са некастрираните и изоставени домашни любимци, затова и основната ни цел са кастрациите на колкото се може повече животни. Усилено работим и в посока превенция на изоставянето на животни на улицата или в приютите.

Чрез подкрепа от дарители се надяваме да осигурим необходимата ни месечна сума за кастрации, медицинско обслужване и храна – около 5000 лв. месечно.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!