17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ANIMAL HOPE – „Надежда за животните в Казанлък и региона“

Кампанията е стартирала на: 20.12.2018
DMS ANIMAL HOPE – „Надежда за животните в Казанлък и региона“
 • Необходима сума: 5 000 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 36 лв.
 • Събрани през ОББ: 40 лв.
 • Изпратени SMS: 2286 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 429 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 12 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 45 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 3 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ANIMAL HOPE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ANIMAL HOPE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние 

Ние сме група от хора,които повече от 10 години помагат на бездомните животни в Казанлък. През 2014 г. основахме фондация „Анимал хоуп България“ – Казанлък с цел по мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона. Поемаме животни, тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани), лекуваме ги и търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени слепи, двукраки, трикраки и инвалиди.Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.

За всичките тези грижи са необходими много средства.Често операциите и следоперативното лечение са продължителни и скъпи.Понякога се налага да ги провеждаме в други градове – Стара Загора, Варна, София. От 2016 г. имаме договор за сътрудничество и помощ в Общински приют Казанлък.Там ние активно помагаме с изхранването на животните, лечението, кастрацията, ваксинацията и задомяването на над 65 кучета.

Как помагаме?

Провеждаме кампании за кастрации два пъти в годината, на които се кастрират 150-200 кучета и котки в рамките на седмица. Поради свръхпопулацията в Община Павел баня и многобройните бездомни некастрирани кучета от тази година (2018) имаме договор за помощ и там. Създадохме кастрационен център, който тепърва прохожда.

Нашата цел

Основните проблеми, с които се сблъскваме са некастрираните и изоставени домашни любимци, затова и основната ни цел са кастрациите на колкото се може повече животни. Усилено работим и в посока превенция на изоставянето на животни на улицата или в приютите.

Чрез подкрепа от дарители се надяваме да осигурим необходимата ни месечна сума за кастрации, медицинско обслужване и храна – около 4000 – 5000 лв. месечно.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ANIMAL HOPE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ANIMAL HOPE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)