Надежда за животните в Казанлък и региона

Начало на кампанията: 20.12.2018

Чрез подкрепа от дарители се надяваме да осигурим необходимата ни месечна сума за кастрации, медицинско обслужване и храна - около 5000 лв. месечно.

Надежда за животните в Казанлък и региона
Кампанията се нуждае от 5 000 лв. месечно
Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ANIMAL HOPE

За кампанията

Ние сме група от хора,които повече от 10 години помагат на бездомните животни в Казанлък. През 2014 г. основахме фондация „Анимал хоуп България“ – Казанлък с цел по мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона.

Поемаме животни, тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани), лекуваме ги и търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени слепи, двукраки, трикраки и инвалиди.Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.

За всичките тези грижи са необходими много средства.Често операциите и следоперативното лечение са продължителни и скъпи.Понякога се налага да ги провеждаме в други градове – Стара Загора, Варна, София.

От 2016 г. имаме договор за сътрудничество и помощ в Общински приют Казанлък.Там ние активно помагаме с изхранването на животните, лечението, кастрацията, ваксинацията и задомяването на над 65 кучета.

 

letter Поради свръхпопулацията в Община Павел баня и многобройните бездомни некастрирани кучета, от 2018 год. имаме договор за помощ и там. Създадохме кастрационен център, който тепърва прохожда.

Как помагаме?

Как помагаме?

Провеждаме кампании за кастрации два пъти в годината, на които се кастрират 150-200 кучета и котки в рамките на седмица.

Нашата цел

Основните проблеми, с които се сблъскваме са некастрираните и изоставени домашни любимци, затова и основната ни цел са кастрациите на колкото се може повече животни. Усилено работим и в посока превенция на изоставянето на животни на улицата или в приютите.

Чрез подкрепа от дарители се надяваме да осигурим необходимата ни месечна сума за кастрации, медицинско обслужване и храна – около 5000 лв. месечно.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!