„Най-доброто за нашите деца и онкоболни“

Начало на кампанията: 18.12.2018

Дарителска кампания за събиране на средства за изграждане на нов, най-модерен педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2, който да е с топла връзка към основния корпус на болницата.

„Най-доброто за нашите деца и онкоболни“
16 957 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KLINIKA

За кампанията

Клиниките по педиатрия, клинична онкология и клинична хематология в УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, гр. Пловдив, лекуват най-тежките случаи в Южна България с най-съвременни средства и отговарят на стандартите за лечение в най-развитите страни по света.

Същевременно тези клиники се помещават в сгради, строени преди 50 години, с непрекъснато повреждащи се ВиК и ел. инсталации и тесни и неуютни стаи.

Освен това те се намират на 2 км от База 2 на болницата, където се намират спешното и интензивното отделение за възрастни пациенти и където се извършват компютърната томография, магнитно-резонасното изследване и се провеждат многобройните видове хирургически консултации.

Налице и драстично несъответствие между качество на медицинската помощ и сградите, в които тя се прилага.

letter За да коригираме това несъответствие започваме дарителска кампания за събиране на средства за изграждане на нов, най-модерен педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2, който да е с топла връзка към основния корпус на болницата.

Целта

В този корпус ще има съвременни болнични и манипулационни стаи с удобна и бърза комуникация с всички останали жизненоважни структури на болницата.

Така нашите най-болни и най-нуждаещи се от висококачествено лечение близки да получат най-доброто, с което разполага съвременната медицина. Ще има повече светлина и повече надежда!

Подкрепете ни, защото нашите деца и онкоболни заслужават най-доброто!  

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!