Младежки център ТРАП

Начало на кампанията: 07.08.2018

Фондация "Тротоара" набира средства за покриване на разходите по младежкия център ТРАП, където деца и ученици могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно.

Младежки център ТРАП
3 559 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS TRAP

За кампанията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора.

Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява, като насърчим деца и ученици да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови.

Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

Мисията на Тротоара е да вдъхновява младежите да вярват в себе си, да творят, да създават собствени ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна стойностна част от обществото.

letter Разполагаме с помещения в центъра на гр. София с обща площ 320 м2 (90 м2 от него вече са ремонтирани и действащи), които бихме искаме да превърнем в младежки център (под името T.R.A.P.), където деца и ученици ще могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно.

Целта

Организираме често и различни събития, концерти, фотоконкурси, фестивали и др., в които главни организатори и действащи лица са учениците, с които работим заедно, техни приятели, ученически съвети и други младежки организации.

Необходими са ни средства за покриване на разходите по младежкия център – наем, сметки, консумативи, бои, четки, интернет, електричество, материали за артистичните и други дейности с които се занимаваме с младежите, рекламни материали и др. в размер на 3 500 лв. месечно.

Повече за Тротоара може да научите тук:
https://youtube.com/c/trotoara
https://www.instagram.com/trap.trotoara/

Каналът ни Elements:
https://www.youtube.com/channel/UCoMzeFro5DZG8TVrbODuAsQ

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!