Младежки център ТРАП

Младежки център ТРАП

Начало на кампанията: 07.08.2018
Цел: 42 000 лв.
Остават: 38 418 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
431 799 199 173 лв. 70 лв. 315 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 4 от 2 лв.3 от 5 лв.

За кампанията

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, която е насочена изцяло към младите хора.

Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява, като насърчим деца и ученици да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови.

Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

Мисията на Тротоара е да вдъхновява младежите да вярват в себе си, да творят, да създават собствени ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна стойностна част от обществото.

letter Разполагаме с помещения в центъра на гр. София с обща площ 320 м2 (90 м2 от него вече са ремонтирани и действащи), които бихме искаме да превърнем в младежки център (под името T.R.A.P.), където деца и ученици ще могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно.