17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ZDRAVE – Кампания „Да изпотим хората с още стотици безплатни тренировки и събития!“

Кампанията е стартирала на: 11.05.2018
DMS ZDRAVE – Кампания „Да изпотим хората с още стотици безплатни тренировки и събития!“
 • Необходима сума: 20 000 лв. годишно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 90 лв.
 • Събрани през ОББ: 710 лв.
 • Изпратени SMS: 332 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 425 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 24 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 21 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 3 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZDRAVE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZDRAVE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

Ние сме ТърновоRUNS! За последните четири години изградихме една от най-активните и дейни организации, даряващи на хората истинско здраве. Организирахме над 450 безплатни събития, от които стотици тренировки на открито – походи, йога, велообиколки, хоротеки, бягания и десетки семинари и посещения на градове.

Ние сме едни от малкото, които осъзнават, че здравето се гради с постоянни усилия, а не с няколкодневни фестивални кампании. Към нас се присъединиха хиляди, а събитията ни са едни от най-желаните.

Реалността

Ситуацията с родното здраве е критична и сякаш хората, които осъзнават това и имат работещи решения, са много малко. Българският народ е на челни позиции в почти всички негативни медицински доклади на Европа. Сърдечно-съдови проблеми, затлъстяване при децата, някои онкозаболявания и тютюнопушене са само част от проблемите, свързани с нашия личен житейски избор. И когато те бъдат комбинирани с повсеместното обездвижване и неправилната хранителна грижа за тялото, бомбата не е със закъснител, а готова да избухне. Единственият начин, тази реалност да бъде разбита, е с постоянни целогодишни действия.

Нашата кампания

До тук всички наши събития са били напълно безплатни и достъпни за всеки желаещ, без дискриминация по социален статус и финансова принадлежност. Ние искаме да запазим тази възможност и за в бъдеще. До тук сме оцелявали благодарение на подкрепата на някои наши верни фенове. Но ние не искаме да оцеляваме, а да летим.

Целта ни е да изградим постоянен екип, отделящ 100% от времето си за нашата мисия. Искаме да организираме още стотици безплатни прояви – средно по 100 на година. Искаме да създадем мобилен екип, който да обикаля и по-малките населени места. Искаме да поддържаме постоянно присъствие в по-големите гимназии и начални училища. Мечтаем и на бъдещ етап да изградим безплатен здравен информационен център, който да обучава съгражданите за правилния здравен избор. Идеите ни са стотици и ние имаме нужда от вашата подкрепа за да разгърнем потенциала си.

Нашата цел

Целта ни е да наберем оперативен годишен бюджет от 20 000лв. Това ще ни позволи да поддържаме скромен, но постоянен екип от отдадени хора. Ще създаваме по 100 безплатни активни събития на година. Ще имаме възможност да обновяваме дареното ни спортно оборудване, както и да закупуваме нужните консумативи.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения .

pic03 pic02 pic01pic05

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZDRAVE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZDRAVE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)