Да изпотим хората с тренировки

Начало на кампанията: 11.05.2018

Ние сме ТърновоRUNS! За последните четири години изградихме една от най-активните и дейни организации, даряващи на хората истинско здраве.

Да изпотим хората с тренировки
Кампанията се нуждае от 2 000 лв. месечно
Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZDRAVE

За кампанията

Организирахме над 450 безплатни събития, от които стотици тренировки на открито – походи, йога, велообиколки, хоротеки, бягания и десетки семинари и посещения на градове.

Ние сме едни от малкото, които осъзнават, че здравето се гради с постоянни усилия, а не с няколкодневни фестивални кампании. Към нас се присъединиха хиляди, а събитията ни са едни от най-желаните.

Реалността

Ситуацията с родното здраве е критична и сякаш хората, които осъзнават това и имат работещи решения, са много малко. Българският народ е на челни позиции в почти всички негативни медицински доклади на Европа. Сърдечно-съдови проблеми, затлъстяване при децата, някои онкозаболявания и тютюнопушене са само част от проблемите, свързани с нашия личен житейски избор.

И когато те бъдат комбинирани с повсеместното обездвижване и неправилната хранителна грижа за тялото, бомбата не е със закъснител, а готова да избухне. Единственият начин, тази реалност да бъде разбита, е с постоянни целогодишни действия.

До тук всички наши събития са били напълно безплатни и достъпни за всеки желаещ, без дискриминация по социален статус и финансова принадлежност.

Ние искаме да запазим тази възможност и за в бъдеще. До тук сме оцелявали благодарение на подкрепата на някои наши верни фенове. Но ние не искаме да оцеляваме, а да летим.

Целта ни е да изградим постоянен екип, отделящ 100% от времето си за нашата мисия. Искаме да организираме още стотици безплатни прояви – средно по 100 на година. Искаме да създадем мобилен екип, който да обикаля и по-малките населени места. Искаме да поддържаме постоянно присъствие в по-големите гимназии и начални училища.

letter Мечтаем и на бъдещ етап да изградим безплатен здравен информационен център, който да обучава съгражданите за правилния здравен избор. Идеите ни са стотици и ние имаме нужда от вашата подкрепа за да разгърнем потенциала си.

Какво е нужно?

Целта ни е да наберем оперативен годишен бюджет от 20 000лв. Това ще ни позволи да поддържаме скромен, но постоянен екип от отдадени хора. Ще създаваме по 100 безплатни активни събития на година.

Ще имаме възможност да обновяваме дареното ни спортно оборудване, както и да закупуваме нужните консумативи.

pic03 pic02 pic01pic05

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!