Осинови приятел от Габрово!

Начало на кампанията: 08.04.2014

Кампанията "Осинови приятел от Габрово!" на сдружение "Грийнуей" събира средства за осигуряване на здраве и достоен живот на безстопанствените и изоставени животни в Приют за Безстопанствени Животни, Габрово, както и за други улични животни.

Осинови приятел от Габрово!
Кампанията се нуждае от 500 лв. месечно
84 лв. дарени този месец остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LAPA

За кампанията

От години, ние от сдружение „Грийнуей“, се грижим за бездомните кучета и котки в Габрово. Стремим се да помагаме на косматите си приятели, попаднали в беда, да се грижим за тяхното здраве и да намираме уютен дом и семейство за всеки един.

Целта ни днес е да съберем средства за подслон и лечение както на обитателите на приюта, така и на тези косматковци, които все още са на улицата.

Събраните пари ни позволяват да осигурим своевременната организирана реакция при спешни случаи – траспорт и спешно приютяване в приемен дом, настаняване на стационар за лечение, манипулации, операции.

Вашата помощ ни позволява и да подготвим обитателите на приюта за бъдещия им дом България и в чужбина, както и да се погрижим за животните на улицата.

Грижата за четириногите ни приятели е ежедневно занимание, изискващо много време и отдаденост, както и немалко средства.

letter Благодарим на всички дарители, на всеки помогнал с време, желание, отдаденост, средства, креативност и способности за общата кауза! Благодарим, че помогнахте да намерим дом и по-добър живот за бездомните животни в Габрово и България!

Целта

За да осигурим един по-щастлив живот на косматите ни приятели от Габрово са ни необходими най-малко 150 лева на месец.

Една кибритена клечка – само толкова трябва, за да разпръснем тъмнината!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!