Вдъхновете промяната: преобразяваме заедно нашето пространство!

Начало на кампанията: 16.12.2022

Кампания за подобряването на градската среда в самия център на Велинград! Включете се!

Вдъхновете промяната: преобразяваме заедно нашето пространство!
996 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZAVESA

За читалището

Скъпи читалищни членове и ценени поддръжници,

Прилежащото към сградата ни пространство се нуждае от нова визия, която да превърне откритите площи в прекрасно място за вдъхновение и отмора както за местните граждани, така и за гостите на града.

Развълнувани сме да обявим лесен начин за вас да допринесете за подобряването на градската среда в самия център на Велинград, облагородявайки нашата паркова площ!

Проектът ни включва атрактивно осветление, допълнително озеленяване, фото кът, експониране на открита изложба и още изненади – целевата сума е 2500 лв.

За да реализираме тези идеи имаме нужда от вашата подкрепа – можете да участвате като ни подпомогнете финансово и/или с доброволен труд!

За да направите дарение, просто изпратете SMS с ключовата дума ZAVESA на 17 777. Или бъдете доброволец!

letter Включете се в инициативата на 22 април, когато с личен труд ще отбележим Световния ден на Земята! Помнете, че вашият малък принос може да направи значителна промяна!

Защо да дарите

Нашето читалище е фокусна точка за ангажиране на общността. Да ни подкрепяте означава да инвестирате в пространство, което обединява хората, насърчавайки чувството за принадлежност и споделена идентичност.

Читалището ни обединява редица образователни инициативи, жива културна сцена и богата програма, личностно развитие чрез различните формациии, а всичко това влияе положително и на местната икономика.

Вашата подкрепа помага за поддържане на работни места, привличане на туризъм и стимулиране на икономическия растеж, създавайки по-динамична и просперираща общност за всички.

Вашият принос е инвестиция в устойчивостта и дълголетието на нашето читалище. С вашата подкрепа можем да продължим да растем, да се адаптираме и да се развиваме, като гарантираме, че културният ритъм на нашата общност ще остане силен за години напред.

На 14 ноември 2023 година нашето читалище навърши 130 славни години, отдадени в полза на общността. Юбилеят ни подтикна не само да си припомним нашата богата история, но и да погледнем с нетърпение към бъдещето, изпълнено с още по-големи обещания и потенциал.

Благодарим ви, че сте неразделна част от нашето пътуване. Вашата подкрепа е жизненоважна стъпка към нашия успех и заедно можем да продължим да изграждаме наследство, което надхвърля времето.

С искрена благодарност,

Екипът на НЧ „Отец Паисий-1893”

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!