Да се обединим за Криси!

Начало на кампанията: 14.12.2017

Кристин е родена недоносена, вследствие на което развива детска церебрална парализа – тежка спастична квадрипареза. Провеждани са многократни курсове рехабилитация в България, но Кристин така и не прохожда.

Да се обединим за Криси!
13 032 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и да събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KRISTIN

За кампанията

През юли 2017 год. с детето започват работа в рехабилитационен център „Рибем”, Истанбул. След три курса Кристин започва да ходи самостоятелно, макар и несигурно. Спастичността в крачетата намалява, активните движения са в по-голям обем, по-плавни и стабилни.

Препоръката на турските специалисти е да се продължи активната терапия в продължение на 1 година, но родителите не разполагат със средствата. Стойността на едногодишна рехабилитация е 50 000 лв. без разходи за път и престой.

letter През 2018 год. Кристин продължава рехабилитацията си в център „Рибем”, но сега се налага да премине и през ортопедична операция в клиника Шпайзинг, Виена.

Развитие

Операцията ще е на 03.07.2019, след това ще има 6-седмичен престой в гипс и веднага след махането му Кристин заминава отново за Рибем за интензивна, непрекъсната 2-месечна терапия за раздвижване.

След приключването й ще стане ясно как ще продължи лечението занапред.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!