17 777

Единен Дарителски Номер

Други кампании

DMS BARBUDA – Помощ и подкрепа за населението на Барбуда

Кампанията е стартирала на: 19.09.2017
DMS BARBUDA – Помощ и подкрепа за населението на Барбуда
 • Необходима сума: 10 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 30 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 34 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BARBUDA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BARBUDA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

За кампанията

Почетното консулство на Антигуа и Барбуда в България организира дарителска кампания за възстановяване на района след нанесените щети от урагана „Ирма“ на остров Барбуда, който е напълно опустошен и необитаем. След природното бедствие хората са отчаяни, изморени и се страхуват, че няма да получат своевременна помощ. 95 % от сградите на острова са разрушени, оставяйки 50% от населението на Барбуда без дом. Останките от сградите са абсолютно непригодни за живеене. Някои от тях частично разрушени – отнесени са им покривите или голяма част от конструкцията. Тотално разрушените сгради са 30%

Унищожена е цялата инфраструктура на острова, институции, болници, училища. Сериозно пострадало е основното летище, пристанището и всички транспортни връзки. Изцяло разрушена е комуникационната система. Целият остров е наводнен и това представлява огромна опасност от разпространение на зарази.

По данни, съобщени от премиер-министъра Гастон Браун, стойността на нанесените от урагана щети възлиза на не по-малко от 150 000 000 USD. Той уточни, че за възстановяването на инфраструктурата на острова ще са необходими години, както и се надява да получат помощ от останалите държави. Повече от всякога населението на Антигуа и Барбуда има нужда от помощ и подкрепа от цял свят!

Цел

Да проявим съпричастност към пострадалото население на остров Барбуда, като помогнем да се съберат финансови средства, които да им предоставим за възстановяване и нормализиране на бита им и спомагане за изграждане на нова инфраструктура.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BARBUDA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BARBUDA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)