Бъди гласът на безгласните!

Начало на кампанията: 16.08.2017

Сдружение „Гласът на животните” - Бургас, осъществява благотворителна и доброволна дейност по осигуряването на средства за защита на животните с всички законосъобразни действия.

Бъди гласът на безгласните!
Кампанията се нуждае от 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS GLAS

За кампанията

Работа за укрепване на човешкия морал, чрез популяризиране на толерантно и отговорно отношение към животните, развиване на природозащитна етика, способстване за високата информираност по проблемите с животните, овладяване на популацията на безстопанствените кучета и котки.

Постиженията ни досега:

  • за по малко от4месеца успешно сме излекували,кастрирали, ваксинирали, задомили 18 животни;
  • разпространяваме стикери за кола с послание„Давам път и на животните!“ – хора от цялата страна проявяват интерес към тях;
  • Берта, първото куче, което попадна под наша опека, беше отказала да се бие с друго куче, в следствие пребита от собственика си и изоставена в приют. Тя събра екипът на СНЦ „Гласът на животните“ и чрез нея се роди идеята за учредяването му, за това и логото ни е графично изображение на Берта.
letter Набираме средства, които да се разходват за храна, лечение, кастрации и ваксинации на животните, които са под наша опека.

Целта

Бездомните животни, които имат спешна нужда от лечение и са застрашени от уличния живот, в България са прекалено много.

Към момента държавата ни не успява успешно да осигури тяхната безопасност. Нашата цел е да помогнем на колкото можем повече застрашени животни да получат своя втори шанс.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!