17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS GLAS – Бъди гласът на безгласните!

Кампанията е стартирала на: 16.08.2017
DMS GLAS – Бъди гласът на безгласните!
 • Необходима сума: 6 000 лв. годишно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 78 лв.
 • Събрани през ОББ: 264 лв.
 • Изпратени SMS: 6130 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1444 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 129 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 59 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GLAS Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS GLAS на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

Сдружение „Гласът на животните” – Бургас, осъществява благотворителна и доброволна дейност по осигуряването на средства за защита на животните с всички законосъобразни действия, работа за укрепване на човешкия морал, чрез популяризиране на толерантно и отговорно отношение към животните, развиване на природозащитна етика, способстване за високата информираност по проблемите с животните, овладяване на популацията на безстопанствените кучета и котки.

Постижения  досега:
– брой осиновени–за по малко от4месеца успешно сме излекували,кастрирали, ваксинирали, задомили 18 животни;
-  разпространяваме стикери за кола с послание„Давам път и на животните!“ – хора от цялата страна проявяват интерес към тях;
-  Берта, първото куче, което попадна под наша опека. беше отказала да се бие с друго куче, в следствие пребита от собственика си и изоставена в приют. Тя събра екипът на СНЦ „Гласът на животните“ и чрез нея се роди идеята за учредяването му, за това и логото ни в графично изображение на Берта.


Цел на кампанията

Набиране на средства, които да се разходват за храна, лечение, кастрации и ваксинации на животните, които са под наша опека. Бездомните животни, които имат спешна нужда от лечение и са застрашени от уличния живот, в България са прекалено много. Към момента държавата ни не успява успешно да осигури тяхната безопасност. Нашата цел е да помогнем на колкото можем повече застрашени животни да получат своя втори шанс.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца. 

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GLAS Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS GLAS на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)