17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS KIRIL – Кирил Чорбаджийски

Кампанията е стартирала на: 10.08.2017
DMS KIRIL – Кирил Чорбаджийски
 • Необходима сума: 30 000 евро
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 140 лв.
 • Събрани през ОББ: 675 лв.
 • Изпратени SMS: 2528 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 33 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 7 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KIRIL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KIRIL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

През 2013 год. Кирил е опериран заради орбитофациален карцином. Засегнати са костни структури и меки тъкани на лицето. Преминава през химио и лъчетерапия. През 2014 год. е извършена втора операция за коригиране на тежък следоперативен дефект на лицето, получен от първата операция. Въпреки това, Кирил е на практика обезобразен. Има отворена рана на лицето, която периодично кърви, но в България лекарите отказват повече интервенции.

Кирил се обръща за помощ към болница Аджъбадем и получава оферта за изследвания, след извършването на които ще се преценят възможностите за лечение.

Стойността на изследванията е 3190 евро (6 240 лв.).

Развитие

През октомври 2017 год. сумата, необходима за изследвания на Кирил, беше събрана и те бяха извършени. Турските специалисти се ангажират с операция за реконструкция на лицето. Стойността на лечението е 30 000 евро.

Предстои Кирил да подаде заявление за финансиране на лечението от Министерство на здравеопазването, но предвид тромавите процедури на Комисия за лечение в чужбина и спешността на състоянието на Кирил, кампанията в ДМС продължава за набиране на 30 000 евро.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца. 

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KIRIL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KIRIL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)