За животните с любов

За животните с любов

Сподели

 

stories3 bez logo

4891. Толкова показва броячът на началната страницата на интернет сайта на приюта за бездомни животни Animal Rescue Sofia. Това е броят на изоставените прекрасни същества, намерили нов дом от създаването на фондацията досега. А над 9 000 са безплатно кастрираните животни.

Ето защо не е чудно, че едва ли има приятел на животните, който не е чувал името на Animal Rescue Sofia, не е доброволствал там в традиционните съботно-неделни кучешки разходки, или не е бил част от „чудото“ през 2013 г.  Тогава организацията само за няколко месеца успя да набере над 400 000 лева, за да премести приюта във „Фермата“ – мечтаната от тях нова, по-голяма локация, която им позволява да полагат по-качествени грижи за повече на брой животни. И то напук на всички гласове, които казват, че това е невъзможно.

Ето защо не е чудно и че DMS DOG е най-популярното съобщение в подкрепа на организация в платформата на единния дарителски номер и кампанията, която има най-много sms  абонаменти – Animal Rescue Sofia има безброй приятели, които всяка година ги подкрепят безрезервно. Така с единични sms-и, с абонаментни дарения от 2 и 5 лева и онлайн дарения през сайта www.dmsbg.com, организацията е събрала над 83 000 лева за 2016 г.

Тази подкрепа позволява на Animal Rescue Sofia не само да продължава да приема животни в приюта „Фермата“, но и да оказва пълноценни медицински грижи за всяко животно, което се нуждае от тях, във вече напълно оборудваната си ветеринарна клиника „Франциск“. И да напомня на всички, които си търсят нов домашен любимец и верен приятел, че истинската любов не се купува. Но можеш да осиновиш с любов!