DMS BORISLAV – Борислав Каптиев
DMS BORISLAV

DMS BORISLAV – Борислав Каптиев

През март 2018 год. на Борислав беше извършена бъбречна трансплантация в Турция. Дотук възстановяването е успешно и наблюдението му ще продължи в България. Кампанията в помощ на Борислав приключва.

  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 510 лв.
  • Събрани през ОББ: 1292 лв.
  • Изпратени SMS: 7616 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 335 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

 

Борислав Каптиев, на 18 год. от с. Сатовча, е с вродена аномалия на отделителната система и от бебе се наблюдава в Детския диализен център. Преминава и през няколко операции. През 2012 год. развива хронична бъбречна недостатъчност и е включен на хемодиализно лечение, което провежда и до момента.

В началото на март Борислав получава предложение за кръстосана трансплантация от болница Газиосманпаша, Турция. Стойността на лечението е 28 000 щатски долара.

Развитие

През юли 2017 год. средствата, необходими на Борислав за извършване на бъбречна трансплантация бяха събрани и преведени на турската болница. Малко след това Борислав замина за Турция, където неговата майка щеше да бъде донор.
За съжаление, от направените изследвания се установи, че черният му дроб също е много увреден от продължителната хемодиализа и до няколко месеца ще е необходима чернодробна трансплантация. Стойността на трансплантацията е 75 000 щатски долара и тя трябва да бъде извършена преди бъбречната. 

 

Сподели

Заедно събрахме 10 120 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
7623 335 5 1292 лв. 510 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията