17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS RESPECT – Респект към животните!

Кампанията е стартирала на: 30.03.2017
DMS RESPECT – Респект към животните!
 • Необходима сума: 1000 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 10 лв.
 • Събрани през ОББ: 142 лв.
 • Изпратени SMS: 31804 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 11796 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 895 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 276 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 38 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RESPECT Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RESPECT на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За Кампанията

Сдружение с нестопанска цел „Респект Към Животните“ е основано в началото на 2016 г. от няколко доброволци  с обща цел – спасяване , лекуване и задомяване на бездомни и бедстващи животни. За изминалата  година сдружението е успяло да спаси, кастрира, излекува и задоми десетки животни. За да се бори за тях изцяло разчита на дарения, с които може да им бъдат осигурени нужните грижи.Ние сме техния глас и трябва да се борим за тях.

Защо го правим? Просто ги обичаме!

Дейността ни се провокира изцяло от любовта ни към животните. Вследствие на зачестилите се случаи на насилие спрямо тях, не можем да останем безучастни. Сдружението всекидневно полага грижи за над 25 животни, като храни, обезпаразитява, ваксинира и ако е нужно, лекува всяко едно от тях. Също така помагаме като се отзоваваме на спешни случаи за ударени или отровени животни.

Нашата цел се базира изцяло на желанието ни да успеем да намалим популацията, да задомим и спасим от тежките улични условия колкото можем по-голям брой бездомни животни. В бъдеще плануваме да изградим  временен дом, в който ще бъдат настанени животни, чакащи своите бъдещи осиновители .

Финансовата цел на сдружението е да успее да набира по 1000 лева месечно (12000 лева годишно) за лечение, кастриране, обезпаразитяване и ваксиниране на бездомни и болни животни.

1 2 3


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RESPECT Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RESPECT на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)