Да помогнем на Ками да ходи отново!

Начало на кампанията: 23.03.2017

В края на 2014 год. на Камелия е направена операция на лявото коляно по повод двукратна луксация на капачето. След операцията обаче, въпреки интензивната рехабилитация, не успява да раздвижи крака. Камелия губи баланс между двата крака, не може да пази равновесие, усеща пукане и скърцане.

Да помогнем на Ками да ходи отново!
8 229 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и да събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KAMELIA

За кампанията

Половин година по-късно състоянието й се влошава драстично – започва да чувства слабост и в другото коляно, усукване в кръста и разлика в ротацията на тазобедрените стави. От направената електромиография на долни крайници и ЯМР на гръбначния стълб се вижда, че има неврологични увреждания и дискова херния.

Невролозите и неврохирурзите не стигат до единно мнение и комплексен план за лечение, затова през септември 2016 год. Камелия отива на консултация с ортопед в клиника „Атос” в Хайделберг, Германия и той препоръчва операции на двете коленни стави.

Стойността на интервенциите е 15 000 евро. Клиниката не работи с формуляр S2 и по тази причина НЗОК не може да заплати лечението.

letter Камелия успя да наберe средствата за първата си операция и тя беше извършена на 21.09.2017 год. Възстановяването на левия крак протича добре. Предстои да премине през операция и на десния крак. Стойността на интервенцията е 11 477 евро.

Развитие

В края на септември 2018 год., на контролен преглед в немската клиника, беше установено, че Камелия трябва да се подложи на нова операция на вече оперирания крак.

Стойността на интервенцията и задължителната следоперативна рехабилитация е 15 000 евро. Към към 09.05.2019г год. в дарителската сметка на Камелия има 22 242 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!