Да помогнем на Ками да ходи отново!
DMS KAMELIA

Да помогнем на Ками да ходи отново!

Кампанията временно е прекратена. При нужда от втора операция ще бъде възобновена.

Сподели

Заедно събрахме 8 395 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
4768 356 25 1545 лв. 1145 лв. 100 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Половин година по-късно състоянието й се влошава драстично – започва да чувства слабост и в другото коляно, усукване в кръста и разлика в ротацията на тазобедрените стави. От направената електромиография на долни крайници и ЯМР на гръбначния стълб се вижда, че има неврологични увреждания и дискова херния.

Невролозите и неврохирурзите не стигат до единно мнение и комплексен план за лечение, затова през септември 2016 год. Камелия отива на консултация с ортопед в клиника „Атос” в Хайделберг, Германия и той препоръчва операции на двете коленни стави.

Стойността на интервенциите е 15 000 евро. Клиниката не работи с формуляр S2 и по тази причина НЗОК не може да заплати лечението.

letter Камелия успя да наберe средствата за първата си операция и тя беше извършена на 21.09.2017 год. Възстановяването на левия крак протича добре. Предстои да премине през операция и на десния крак. Стойността на интервенцията е 11 477 евро.