17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS KAMELIA – Камелия Ставрева

Кампанията е стартирала на: 23.03.2017
DMS KAMELIA – Камелия Ставрева
 • Необходима сума: 15 000 евро
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 1145 лв.
 • Събрани през ОББ: 1540 лв.
 • Изпратени SMS: 4754 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 321 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 18 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 5 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 2 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KAMELIA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KAMELIA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Камелия Ставрева е на 37 год., от Бургас. В края на 2014 год. на Камелия е направена операция на лявото коляно по повод двукратна луксация на капачето. След операцията обаче, въпреки интензивната рехабилитация, не успява да раздвижи крака. Камелия губи баланс между двата крака, не може да пази равновесие, усеща пукане и скърцане.

Половин година по-късно състоянието й се влошава драстично – започва да чувства слабост и в другото коляно, усукване в кръста и разлика в ротацията на тазобедрените стави. От направената електромиография на долни крайници и ЯМР на гръбначния стълб се вижда, че има неврологични увреждания и дискова херния.

Невролозите и неврохирурзите не стигат до единно мнение и комплексен план за лечение, затова през септември 2016 год. Камелия отива на консултация с ортопед в клиника „Атос” в Хайделберг, Германия и той препоръчва операции на двете коленни стави.

Стойността на интервенциите е 15 000 евро. Клиниката не работи с формуляр S2 и по тази причина НЗОК не може да заплати лечението.

Развитие на кампанията

Камелия успя да наберe средствата за първата си операция и тя беше извършена на 21.09.2017 год. Възстановяването на левия крак протича добре. Предстои Камелия да премине през операция и на десния крак. Стойността на интервенцията е 11 477 евро.

В края на септември 2018 год., на контролен преглед в немската клиника, беше установено, че Камелия трябва да се подложи на нова операция на вече оперирания крак. Стойността на интервенцията и задължителната следоперативна рехабилитация е 15 000 евро.

Към към 09.05.2019г год. в дарителската сметка на Камелия има 22 242 лв. Необходими са още 7758 лв.

kamelia


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KAMELIA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KAMELIA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)