17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS ALEXANDRINA – Александрина Кръстева

Кампанията е стартирала на: 16.03.2017
DMS ALEXANDRINA – Александрина Кръстева
  • Необходима сума: 600 000 лв.
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 833 лв.
  • Събрани през ОББ: 570 лв.
  • Изпратени SMS: 9591 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 4 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Александрина Кръстева е на 19 год., от София. През април 2015 год. й е открита остра лимфобластна левкемия. Провежда пълен курс химио и лъчетерапия и постига ремисия, но в началото на  тази година, при контролни изследвания, е установен ранен рецидив – висок риск.

Родителите се насочват към клиника в Лондон, която поема ангажимент за провеждане на лечение и костно-мозъчна трансплантация. Сумата, необходима за химиотерапия, търсене на съвместим донор и трансплантация, е 385 000 британски паунда.

В дарителската сметка на Александрина има 300 000 лв.Необходими са още около 600 000 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ALEXANDRINA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS ALEXANDRINA на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)