17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS RADO – Радослав Дойчев

Кампанията е стартирала на: 16.03.2017
DMS RADO – Радослав Дойчев
 • Необходима сума: 5 500 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 1636 лв.
 • Събрани през ОББ: 1682 лв.
 • Изпратени SMS: 9340 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 196 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 3 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 56 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RADO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RADO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Радослав Дойчев е на 6 год., от Бургас. През 2013 год., когато е на 3 годинки, на Радослав е поставена диагноза „Алвеоларен рабдомиосарком” – агресивен рак на меките тъкани. Със собствени средства родителите заминават за Израел, където детето преминава през операция, пълен курс химио и лъчетерапия, а след това и 6-месечна поддържаща химиотерапия.

За съжаление, през август 2015 год. е установен рецидив, засягащ черепа. Отново е опериран, преминава и през нов курс химиотерапия, но заболяването продължава да прогресира. Израелските лекари казват, че повече няма какво да се направи, затова родителите започват да търсят друга клиника.

Единствено испанската клиника „Навара” в гр. Памплона приема да продължи лечението и от февруари 2017 год. детето е подложено на нов курс химиотерапия и се планира трета операция, за която са необходими 12 500 евро, с които родителите не разполагат, затова подават заявление във фонда за лечение на деца. На 26.01. фондът отказва финансиране с мотив, че лечението е започнало преди подаване на заявлението.

Развитие

Към 21 април 2017 – сумата за операцията е събрана, детето ще бъде оперирано през май. Лечението на Ради обаче продължава – предстоят още 6 курса химиотерапия и евентуална нова операция през юни на стойност 34 800 евро. Благодарение на предарените на Ради средства от бащата на починалото бебе Дилян от Русе , засега остават за набиране 5 500 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RADO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RADO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)