17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS RADO – Радослав Дойчев

Кампанията е стартирала на: 16.03.2017
DMS RADO – Радослав Дойчев
 • Необходима сума: 135 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 2793 лв.
 • Събрани през ОББ: 5198 лв.
 • Изпратени SMS: 59402 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1979 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 77 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 187 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 11 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RADO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RADO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Радослав Дойчев е на 6 год., от Бургас. През 2013 год., когато е на 3 годинки, на Радослав е поставена диагноза „Алвеоларен рабдомиосарком” – агресивен рак на меките тъкани. Със собствени средства родителите заминават за Израел, където детето преминава през операция, пълен курс химио и лъчетерапия, а след това и 6-месечна поддържаща химиотерапия.

За съжаление, през август 2015 год. е установен рецидив, засягащ черепа. Отново е опериран, преминава и през нов курс химиотерапия, но заболяването продължава да прогресира. Израелските лекари казват, че повече няма какво да се направи, затова родителите започват да търсят друга клиника.

Единствено испанската клиника „Навара” в гр. Памплона приема да продължи лечението и от февруари 2017 год. детето е подложено на нов курс химиотерапия и се планира трета операция, за която са необходими 12 500 евро, с които родителите не разполагат, затова подават заявление във фонда за лечение на деца. На 26.01. фондът отказва финансиране с мотив, че лечението е започнало преди подаване на заявлението.

Развитие

През месец август 2017 г. за огромно съжаление състоянието на Радо се влоши значително. Събраните до момента средства се оказаха крайно недостатъчни въпреки предарените по-рано през годината средства от бащата на починалото бебе Дилян от Русе. Поради поредния рецидив предстоят нови интервенции, които са на стойност 135 000 лева.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RADO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RADO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)