Розов Кемпер на „Една от 8“

Начало на кампанията: 08.03.2017

Екипът на Фондация "Една от 8" се състои от жени с диагноза рак на гърдата. Те знаят и разбират проблемите и страховете на пациентите от първо лице и са готови да им помогнат и отговорят на всеки въпрос.

Розов Кемпер на „Една от 8“
9 605 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KEMPER

За кампанията

Фондация „Една от 8“ е регистрирана през месец май 2013 г. като неправителствена организация в подкрепа на жените с рак на гърдата в България, в последствие и Клубът на Една от 8 отваря врати на 13 декември през същата година.

В България над 50 000 жени са с диагноза рак на гърдата. Според американската статистика една от всяка осма жена ще развие рак на гърдата до края на живота си.

Всяка година в България са регистрирани над 3200 нови пациенти с рак на гърдата. За съжаление статистиката показва, че всяка година 1200 жени не успяват да се преборят с диагнозата.

Фондация „Една от 8“ е основана от телевизонната водеща Нана Гладуиш. След като беше диагностицирана с рак на гърдата и успешно премина лечение, тя реши да помага на жените с рак на гърдата в България.

Целта

Достигане до пациенти и техните близки в цялата страна чрез закупуване на кемпер, който да изпълнява функция на мобилен клуб на Фондация „Една от 8“.

Засегнатите от рак на гърдата и техните близки, които ще могат да получат на място необходима консултация, подкрепа, аксесоари, брошури.

kemper4 2

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!