17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS KEMPER – Розов Кемпер на Една от 8

Кампанията е стартирала на: 08.03.2017
DMS KEMPER – Розов Кемпер на Една от 8
 • Необходима сума: 59 750 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 100 лв.
 • Събрани през ОББ: 130 лв.
 • Изпратени SMS: 5194 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1471 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 95 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 14 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KEMPER Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KEMPER на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

Фондация „Една от 8″ е регистрирана през месец май 2013 г. като неправителствена организация в подкрепа на жените с рак на гърдата в България, в последствие и Клубът на Една от 8 отваря врати на 13 декември през същата година.

В България над 50 000 жени са с диагноза рак на гърдата. Според американската статистика една от всяка осма жена ще развие рак на гърдата до края на живота си.

Всяка година в България са регистрирани над 3200 нови пациенти с рак на гърдата. За съжаление статистиката показва, че всяка година 1200 жени не успяват да се преборят с диагнозата. Фондация „Една от 8″ е основана от телевизонната водеща Нана Гладуиш. След като беше диагностицирана с рак на гърдата и успешно премина лечение, тя реши да помага на жените с рак на гърдата в България.

Екипът на Фондация „Една от 8″ се състои от жени с диагноза рак на гърдата. Те знаят и разбират проблемите и страховете на пациентите от първо лице и са готови да им помогнат и отговорят на всеки въпрос.

Цел на кампанията

Достигане до пациенти и техните близки в цялата страна чрез закупуване на кемпер, който да изпълнява функция на мобилен клуб на Фондация „Една от 8″. Засегнатите от рак на гърдата и техните близки, които ще могат да получат на място необходима консултация, подкрепа, аксесоари, брошури.

kemper4 2

Необходима сума

Обща сума за закупуване на кемпера е 135 890 лв.,  до февруари 2017 г. са събрани средства в размер на 76 140 лв. Оставащата сума за набиране е  59 750 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: ednaot8.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS KEMPER Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS KEMPER на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)