DMS BOYAN – Боян Баханов
DMS BOYAN

DMS BOYAN – Боян Баханов

Кампанията на Боян е прекратена предсрочно, налага се да замине до края на месеца на лечение в Турция. При необходимост може да бъде подновена.

Резултати от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 305 лв.
  • Събрани през ОББ: 724 лв.
  • Изпратени SMS: 660 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 4 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя


За кампанията

Боян Баханов е на 25 год., от Плевен. От съвсем малък има сериозен зрителен проблем. Дълго време лекарите не успяват да открият причината за намаляване на зрението му, докато на 13 години не се установява, че проблемът е предизвикан от тумор (астроцитом), който притиска и унищожава зрителните нерви. Опериран е и тумора е отстранен частично. За съжаление, с течение на времето Боян продължава да губи зрението си.

През годините Боян е търсил различни варианти за лечение на заболяването си както в България, така и в чужбина, но едва тази година получава положителен отговор от клиника Медипол Мега, Турция и отива на консултация. След прегледи от различни специалисти се преценява, че единственият вариант за лечение е радиотерапия на тумора. Лекарите гарантират, че радиотерапията няма да има негативни последици за Боян, а е възможно зрението да се подобри.

Стойността на 25 сесии с апарата Трубийм е 9 000 щатски долара.

Сподели

Заедно събрахме 1 697 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
660 4 0 724 лв. 305 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията