17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS BOYAN – Боян Баханов

Кампанията е стартирала на: 02.03.2017
DMS BOYAN – Боян Баханов
  • Необходима сума: 9 000 щатски долара
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 230 лв.
  • Събрани през ОББ: 570 лв.
  • Изпратени SMS: 467 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Боян Баханов е на 25 год., от Плевен. От съвсем малък има сериозен зрителен проблем. Дълго време лекарите не успяват да открият причината за намаляване на зрението му, докато на 13 години не се установява, че проблемът е предизвикан от тумор (астроцитом), който притиска и унищожава зрителните нерви. Опериран е и тумора е отстранен частично. За съжаление, с течение на времето Боян продължава да губи зрението си.

През годините Боян е търсил различни варианти за лечение на заболяването си както в България, така и в чужбина, но едва тази година получава положителен отговор от клиника Медипол Мега, Турция и отива на консултация. След прегледи от различни специалисти се преценява, че единственият вариант за лечение е радиотерапия на тумора. Лекарите гарантират, че радиотерапията няма да има негативни последици за Боян, а е възможно зрението да се подобри.

Стойността на 25 сесии с апарата Трубийм е 9 000 щатски долара.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BOYAN Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS BOYAN на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)