17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS BOJIDAR – Божидар Спасов

Кампанията е стартирала на: 09.02.2017
DMS BOJIDAR – Божидар Спасов
  • Необходима сума: 38 000 щ.д.
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 657 лв.
  • Събрани през ОББ: 783 лв.
  • Изпратени SMS: 20391 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 345 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 2 броя

Божидар Спасов е на 11 год., от София. На 8-месечна възраст му е поставена диагноза „Детска церебрална парализа, квадрипирамиден синдром – тежка степен”. Детето развива и тежка форма на епилепсия, резистентна на лекарства. Вече 10 години рехабилитацията е непрекъсната, провеждани са му и многобройни други терапии, както и медикаментозни лечения, но лекарите признават, че терапевтичните възможности вече са изчерпани.

Родителите на Божидар получават предложение от Лив Хоспитал, Турция, за 3 курса вливане на собствени стволови клетки и един месец рехабилитация. Стойността на лечението е 38 000 щатски долара. Център Фонд за лечение на деца в чужбина (ЦФЛДЧ) отказва финансиране, тъй като се касае за експериментален метод на лечение.

Актуално

Към 27.03.2017 год. в дарителската сметка на Божидар има набрани 38 400 лв. Необходими са още около 31 000 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BOJIDAR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BOJIDAR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)