17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS JENYA – Женя Стоенчева

Кампанията е стартирала на: 26.01.2017
DMS JENYA – Женя Стоенчева
 • Необходима сума: 80 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 550 лв.
 • Събрани през ОББ: 1879 лв.
 • Изпратени SMS: 11344 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 140 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 27 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS JENYA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS JENYA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Женя Стоенчева е на 34 год., от Пловдив. От 2015 год. Женя се оплаква от болки в гръбначния стълб и слабост в краката. Не може да стои повече от 15 мин. права или седнала. Близо година специалистите не успяват да й поставят диагноза, а състоянието й се влошава, затова започва да търси консултация в чужбина.

През септември 2016 год. й е поставена диагноза „Киста на Тарлов” от клона в Кипър на „Американски институт по минимално инвазивна хирургия”. Кистите на Тарлов представляват разширения на нервните обвивки, които постепенно водят до болезнена радикулопатия. Ако не се проведе правилно лечение, има риск от инвалидизация. По тази причина Женя предпочита да бъде оперирана от екип с опит в такива интервенции.

Стойността на лечението, заедно с разходите за път и престой, е 80 000 лв.

Резултати

На 21.02.2017 год. Женя беше оперирана успешно в кипърската клиника. Бяха отстранени 4 периневрални менингиални кисти на Тарлов, които дълго време притискаха нервите в гръбначно-мозъчния канал. Лекуващият екип е приел да оперира, въпреки че сумата по оферта все още не е набрана изцяло.

На клиника AIMIS трябва да бъдат преведени още 10450 евро за покриване на разходите по извършената операция. Към 23.03. в дарителската сметка на Женя има 530 лв. Необходими са още около 20 000 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS JENYA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS JENYA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)