DMS GOSHO – Георги Гетов
DMS GOSHO

DMS GOSHO – Георги Гетов

С прискърбие ви съобщаваме, че Георги Гетов ни напусна. Съболезнования на близките и приятелите му!
Благодарим на всички, които подкрепихте неговата кампания!

Резултатите в DMS от началото на кампанията:
Събрани през еPay: 85 лв.
Събрани през ОББ: 123 лв.
Изпратени SMS: 363 броя
Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

За кампанията

През 2015 год. Георги Гетов, на 43 год. от село Чоба (област Пловдив, община Брезово), е диагностициран с тумор на тестиса, III стадий. Приложени са му 8 курса химиотерапия, но въпреки това са установени разсейки в белия и черния дроб. Това го принуждава да се насочи съм болница Аджъбадем, Турция, където наред с химиотерапията, лекарите планират да извлекат стволови клетки за автоложна трансплантация.

За съжаление, състоянието на Георги се влошава и той е приет в интензивно отделение. Въпреки това турските лекари са оптимисти, че ще успеят да го стабилизират. В медицинския рапорт е записано: „Ние очакваме и се надяваме той да се възстанови веднага след като миелосупресията бъде овладяна. Ако това се случи, ние планираме да проведем събиране на стволови клетки и още 2 курса химиотерапия с поддръжка от автоложни стволови клетки. Ние смятаме, че ракът на тестисите е лечим, дори при толкова напреднали случаи и всички усилия за спасяването на живота на пациента трябва да продължат.”

Кампанията за Георги цели набиране на 49 300 евро за лечението мув Турция.

Сподели

Заедно събрахме 571 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
363 0 0 123 лв. 85 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията