17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS METODI – Методи Минчев

Кампанията е стартирала на: 19.01.2017 и е приключила на: 20.07.2017

С прискърбие съобщаваме, че Методи Минчев почина. Кампанията му е преустановена. Средствата, които остават от неговата кампания, ще бъдат предарени за Мариела Вълкова, също от гр. Белене – DMS MARIELA.

Резултатите от началото на кампанията в DMS:
Събрани през еPay: 515 лв.
Събрани през ОББ: 321 лв.
Изпратени SMS: 1092 броя
Абонаменти от 2 лв.: 74 броя
Абонаменти от 5 лв.: 3 броя

 

За кампанията

През месец май 2016 год. на Методи Минчев, на 37 год., от Белене, е поставена диагноза „мозъчен тумор (глиобластом)”. Опериран е във ВМА София, но състоянието му след направената операция не се подобрява. Отказана му е лъчетерапия с мотива, че поддържа температура. Химиотерапия с Темодал също не му е правена. На 12 септември е изписан от ВМА и откаран вкъщи.

Близките му се свързват с турската болница „Аджъбадем”, където през септември Методи е приет за лечение. За 20 дни са му направени 15 лъчетерапии и химиотерапия с Темодал. След края на лечението се прибира в България и продължава лечението с Темодал. По препоръка на лекарите, след 3 месеца трябва да се направи ЯМР и резултатите да се изпратят в турската клиника, за да се изготви нов план и оферта за лечение. Стойността на изследванията и 8 дни интензивно лечение е 20 350 евро.