DMS METODI – Методи Минчев
DMS METODI

DMS METODI – Методи Минчев

С прискърбие съобщаваме, че Методи Минчев почина. Кампанията му е преустановена. Средствата, които остават от неговата кампания, ще бъдат предарени за Мариела Вълкова, също от гр. Белене – DMS MARIELA.

Резултатите от началото на кампанията в DMS:
Събрани през еPay: 515 лв.
Събрани през ОББ: 321 лв.
Изпратени SMS: 1092 броя
Абонаменти от 2 лв.: 74 броя
Абонаменти от 5 лв.: 3 броя

 

За кампанията

През месец май 2016 год. на Методи Минчев, на 37 год., от Белене, е поставена диагноза „мозъчен тумор (глиобластом)”. Опериран е във ВМА София, но състоянието му след направената операция не се подобрява. Отказана му е лъчетерапия с мотива, че поддържа температура. Химиотерапия с Темодал също не му е правена. На 12 септември е изписан от ВМА и откаран вкъщи.

Близките му се свързват с турската болница „Аджъбадем”, където през септември Методи е приет за лечение. За 20 дни са му направени 15 лъчетерапии и химиотерапия с Темодал. След края на лечението се прибира в България и продължава лечението с Темодал. По препоръка на лекарите, след 3 месеца трябва да се направи ЯМР и резултатите да се изпратят в турската клиника, за да се изготви нов план и оферта за лечение. Стойността на изследванията и 8 дни интензивно лечение е 20 350 евро.

 

Сподели

Заедно събрахме 2 091 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1092 74 3 321 лв. 515 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията