17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS METODI – Методи Минчев

Кампанията е стартирала на: 19.01.2017
DMS METODI – Методи Минчев
  • Необходима сума: 26 700 лв.
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 445 лв.
  • Събрани през ОББ: 171 лв.
  • Изпратени SMS: 984 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 37 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Кампанията е за Методи Минчев, на 37 год., от Белене. През месец май 2016 год. на Методи е поставена диагноза „мозъчен тумор (глиобластом)”. Опериран е във ВМА София, но състоянието му след направената операция не се подобрява. Отказана му е лъчетерапия с мотива, че поддържа температура. Химиотерапия с Темодал също не му е правена. На 12 септември е изписан от ВМА и откаран вкъщи.

Близките му се свързват с турската болница „Аджъбадем”, където през септември Методи е приет за лечение. За 20 дни са му направени 15 лъчетерапии и химиотерапия с Темодал. След края на лечението се прибира в България и продължава лечението с Темодал. По препоръка на лекарите, след 3 месеца трябва да се направи ЯМР и резултатите да се изпратят в турската клиника, за да се изготви нов план и оферта за лечение.

Стойността на изследванията и 8 дни интензивно лечение е 20 350 евро.

Към 24.03.2017 год. по дарителската сметка на Методи са постъпили 15 000 лв. Необходими са още 25 700 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS METODI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS METODI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)