DMS IVELINA – Ивелина Димитрова
DMS IVELINA

DMS IVELINA – Ивелина Димитрова

През ноември 2017 год. Ивелина беше оперирана. Очакваше се в кратък срок след операцията да започне рехабилитация, но се получиха усложнения, заради които Ивелина претърпя в края на декември втора операция в болница Токуда. Препоръката на лекарите е в следващите минимум 3 месеца да не се провежда рехабилитация.

Междувременно Ивелина се свърза с балнеокомплекс „Медика – Наречен”, откъдето се ангажираха да проведат рехабилитацията, когато състоянието й го позволи. Стойността на едномесечен курс е около 5500 лв. Към 17.01.2018 год. в дарителската сметка на Ивелина има 30 000 лв.Оставаме в готовност да подновим кампанията, когато наличните средства се изчерпат и при необходимост от продължаване на лечението.

Резултати от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 704 лв.
  • Събрани през ОББ: 519 лв.
  • Изпратени SMS: 26635 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 714 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 18 броя

 

Ивелина Димитрова е на 27 год., с. Тръстеник, обл. Русе. През 2007 год. тя претърпява пътно-транспортно произшествие, от което получава тежка политравма със засягане на крайниците и гръбначния стълб. Въпреки извършените операции, остава неподвижна. Провеждала е рехабилитация, но ефектът е слаб.

Ивелина получава предложение за гръбначна операция от Американски институт за миниинвазивна хирургия,  базиран в Кипър. Стойността на процедурите е 65 000 евро.

Развитие на кампанията

Средствата, необходими за операция на Ивелина в Кипър вече са събрани и преведени на клиниката. Операцията ще е на 21-ви ноември.

Скоро след оперативното лечение Ивелина трябва да започне интензивна рехабилитация. В момента тя и семейството й правят запитвания до различни рехабилитационни клиники и засега са получили официална оферта от Лив Хоспитал, Турция. Стойността на едномесечна физиотерапия е 12 000 щатски долара. Ивелина ще има нужда от минимум 6 месеца терапия на обща стойност 72 000 щатски долара. В сумата не са включени разходи за транспорт и престой.

 

Сподели

Заедно събрахме 29 456 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
26713 715 18 519 лв. 704 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията