17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS TARIK – Тарик Чинчинов

Кампанията е стартирала на: 12.01.2017
DMS TARIK – Тарик Чинчинов
  • Необходима сума: 30 000 щатски долара
  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 910 лв.
  • Събрани през ОББ: 1610 лв.
  • Изпратени SMS: 2247 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 34 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Тарик е на 10 год., от с. Куклен, обл. Пловдив. Преди 3 години той е диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Започва химиотерапия по протокол, но през декември 2013 год., след поредната вливка, получава тежък епилептичен гърч и изпада в кома. Проведената реанимация го стабилизира, но детето остава с траен неврологичен дефицит, нарушения на съзнанието и липса на адекватна мисловна и неосъзната двигателна дейност. Тарик успява да пребори левкемията, но уврежданията от комата остават.

През 2015 год. родителите се свързват с турската болница Лив хоспитал, която предлага да лекува неврологичните поражения с алогенни трансплантации на стволови клетки. До момента са проведени 4 трансплантации и според наблюдаващия невролог „се установяват белези на регрес на неврологичния дефицит със значително подобрение на двигателната сфера, емоциите и мнестичните функции”. По тази причина неврологът е с мнение за продължаване на терапията със стволови клетки.

Стойността на 5 вливания през 1 месец е 30 000 щатски долара.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TARIK Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TARIK на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)