17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS BOBO – Борис Владимиров

Кампанията е стартирала на: 22.12.2016
DMS BOBO – Борис Владимиров
 • Необходима сума: 92 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 2593 лв.
 • Събрани през ОББ: 4015 лв.
 • Изпратени SMS: 5438 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 129 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 6 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 17 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BOBO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BOBO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

За кампанията

Борис Владимиров е на 4 год., от София. На 3-месечна възраст, след поставяне на ваксина, Борис отключва епилепсия в тежка форма. В България преминава през различни медикаментозни лечения, но състоянието му се влошава все повече. През 2014 год. на родителите е предложена неврохирургична операция, която те отказват, тъй като крие сериозни рискове от инвалидизация.

По същото време се свързват със специализиран център за лечение на епилепсии в САЩ – The family hope center, откъдето получават покана за незабавно започване на лечение. След първия курс терапия пристъпите на Борис рязко намаляват. Специалистите изготвят индивидуална програма за лечение и рехабилитация на детето, която се актуализира на всеки 6 месеца.

До момента лечението протича по план и резултатите са обнадеждаващи, но родителите на Борис вече не успяват да покриват разходите.

За 2017 год. са необходими около 40 000 щатски долара за 2 посещения в  The family hope center и 10 000 евро за 4 курса рехабилитация в клиника Renona Rehabilitation, Словакия.

Развитие

Към 24.07.2017 год. в дарителската сметка на Борис са постъпили 59 200 лв. С част от тях детето премина през два курса рехабилитация в клиника „Ренона” Словакия, предстои трети курс в края на м. август. Борис посети и клиниката в САЩ, където му беше изготвена нова рехабилитационна програма.

Необходими са още 32 800 лв. за покриване на разходите за терапия през 2017 год.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BOBO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BOBO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)