DMS USMIVKA „Щастието e…?”
DMS USMIVKA

DMS USMIVKA „Щастието e…?”

Кампанията е набрала необходимата сума през други канали. Адаптираната люлка за деца с увреждания ще бъде закупена и монтирана в Комплекс за социални услуги „Св. Св. Константин и Елена”, град Пловдив.

  • От началото на кампанията:
  • Събрани през еPay: 7 лв.
  • Събрани през ОББ: 75 лв.
  • Изпратени SMS: 209 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 22 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

Целта на кампанията 

През 2016 година поставихме началото на конкурса „Млад Благотворител” за ученическа инициатива в полза на обществото, защото вярваме, че е важно да се популяризират добрите примери. Конкурсът беше отворен за училищата от цялата страна. Проект „Щастието е…” на ученици от търговската гимназия в Пловдив е за закупуване на адаптирана люлка за деца с увреждания. Той стана финалист в конкурса, но остана на второ място и не успя да получи финансиране.

Изпращайки SMS с текст DMS USMIVKA на номер 17 777 ще помогнете за закупуване на адаптирана люлка за деца с увреждания в Комплекс за социални услуги „Св. Св. Константин и Елена”, град Пловдив. Децата, настанени там, са с трайни увреждания, излизат рядко и имат нужда от социализация и развлечения, както всички други деца. Монтирането на люлката би създало предпоставка за по-активен и разнообразен живот за децата, за радостни преживявания, за изграждане на по-добри комуникативни умения със света извън къщата.

Фирмата вносител на люлките се ангажира с безплатна доставка и монтаж. Необходимата сума за закупуване на люлката е 2905 лв.

Сподели

Заедно събрахме 335 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
209 22 0 75 лв. 7 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията