Подай ръка на храната! Мисия северозапад

Начало на кампанията: 30.11.2016

Българска хранителна банка е организацията, която постави началото на хранителното банкиране в България и всеки ден осигурява възможност излишната храна с къс срок на годност да достига до хора в нужда.

Подай ръка на храната! Мисия северозапад
460 726 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS HRANA

Какво правим?

От началото на набиране на средства за работата ни сме предоставили дарена храна за хора в нужда на стойност над 8 000 000 лева и вече 11 години изпълняваме ангажимента си за всеки дарен 1 лев да осигуряваме дарена храна на стойност минимум 4 лева.

За 11 години работа Българска хранителна банка е дарила храни за подпомагане на повече от 300 000 души.

След годините на пандемия и посрещането и на нуждите на влизащите в България бежанци от войната в Украйна, Българска хранителна банка продължава да разширява подкрепата с храни за нуждаещите се хора в цялата страна.

letter През 2022 година Българска хранителна банка предостави храни за подпомагане на над 60 000 души, от които над 27 000 са деца и младежи до 18 години.

Целта

Дарените средства в следващите две години ще бъдат използвани за достигане до повече нуждаещи се хора в общините на северозападна България – Мездра, Враца, Роман, Димово, Ружинци, Брегово, Видин, Ботевград, Криводол и други в този регион.

Благодарим Ви!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!