Помогни от вкъщи – дари надежда!

Начало на кампанията: 30.11.2016

Българската хранителна банка е първата организация в страната, която всеки ден събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност на десетки хиляди нуждаещи се българи.

Помогни от вкъщи – дари надежда!
417 156 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS HRANA

За кампанията

В условията на извънредно положение и с обединените усилия на bTV Media Group и партньори през април 2020 г. бяха събрани 282 335 лв. в благотворителен концерт за подпомагане на най-уязвимите възрастни и деца, засегнати от извънредното положение в страната.

Над 13 700 деца, самотно живеещи възрастни хора, семейства в затруднено положение и останали без доходи родители получават ежеседмично дарени хранителни продукти.

Пандемията продължава, както и необходимостта от спешна грижа за все повече уязвими групи в предстоящите зимни месеци. Затова Българска хранителна банка продължава да набира средства за осигуряване на храна на нуждаещите се.

Под надслов „Помогни от вкъщи – дари надежда!“ кампанията набира дарения за подпомагане с питателна храна на най-уязвимите и засегнати от извънредната ситуация в страната възрастни хора и деца.

letter Средствата, които дарявате, ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредната ситуация в страната възрастни хора и деца през тежките зимни месеци!

Целта

Благодарим на всеки дарител, който подпомага най-нуждаещите се групи от обществото, подкрепяйки кампанията на Българска хранителна банка!

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!