DMS KOKI – Калоян Спасов
DMS KOKI

DMS KOKI – Калоян Спасов

Калоян получи оферта за лечение от френската клиника Гюстав Руси. Офертата беше предадена в НЗОК за разглеждане и е получен положителен отговор, ще му бъдат отпуснати средствата за лечение. Кампанията се прекратява, а средствата, останали по дарителската сметка, ще се използват за процедурите, които не се поемат от здравната каса.

Резултати в DMS от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 1382 лв.
  • Събрани през ОББ: 2489 лв.
  • Изпратени SMS: 21222 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 1049 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 19 броя

 

Калоян Спасов е на 23 год.,  от с. Габра. Той е диагностициран със „Сарком на Юинг” през юли тази година. Веднага е опериран, но по думи на близките му не е насочен за следващо лечение с химио и лъчетерапия.

В началото на септември Калоян отново започва да изпитва болки и е приет в Токуда, където се установяват разсейки в белия дроб. Препоръката е за незабавно започване на химиотерапия. Предвид предстоящите празници, близките решават да отидат в Анадолу медикъл център, Турция, където веднага е направена първата вливка. Турските специалисти изготвят едногодишен план на лечение на обща стойност 57 000 евро.

Сподели

Заедно събрахме 27 503 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
21439 1049 19 2489 лв. 1382 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията