Национална благотворителна кампания 2020 „Нека бъдем по-добри“

Начало на кампанията: 18.07.2019

Десето юбилейно издание на най-големия фестивал за поп и рок музика "София" в подкрепа на българската музика и обществено значима кауза

Национална благотворителна кампания 2020 „Нека бъдем по-добри“
4 056 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BUDNI

За фестивала

ЗА ДЕСЕТА ГОДИНА СОФИЯ ИЗБИРА СВОЯТА ПЕСЕН ЗА 2020 ГОДИНА!

В навечерието на празника на Столицата, на 15 септември, от 19:00, Платформа А6 – новото място за събития на открито до НДК ще събере изявени и млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители, за да отпразнува Х-тото юбилейно издание на Фестивала за поп и рок музика – „София 2020”.

Най-големият музикален форум ще избере за 10-та поредна година своята песен в Категория „Конкурс за нова българска поп и рок песен“. За призовите места се състезават 12 нови песни. И този път Селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции, изпита „затруднение“ при избора на песните.

Фестивалът се организира от Сдружение „Спринт Продакшън” и Столична община с подкрепата на Министерство на културата, Българската национална телевизия, Българското национално радио, Националния дворец на културата и в партньорство с Българска музикална асоциация /БМА/ и Сдружението „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/.

Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI 1, DMS BUDNI 2, DMS BUDNI 3 и т.н. до 12).

Средствата са в полза на Благотворителната кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми.

Каузата е от изключително значение за демографската политика на страната ни и отправя послания, насочени към превенция и опазване репродуктивното здраве на младите хора в България.

Музикалният форум тази година е със специален поглед към още една обществено-значима кауза – подкрепа на българския туризъм. С партньорството на Министерството на туризма, Събитието ще презентира чрез видео материали непопулярни забележителности и кътчета от различни части на страната.
Именно затова слоганът на Х-тото юбилейно издание на Фестивала е „Ела, виж ме, чуй ме, открий ме – моята България!“, за да насочи вниманието на цялото ни общество, и не само, към уникалните ритми, традиции и великолепието на нашата страна.

Гала вечерта ще представи и рецитал с ретроспекция на изпълнения на песни, получили големите награди на фестивала през годините.

СПИСЪК НА ФИНАЛНИТЕ ПЕСНИ

letter Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен.

Целта

Събраните средства ще бъдат насочени към първия етап от кампанията – изработване и разпространение на материали в здравните заведения с информация за подробния информативен панел от кръвни изследвания на определени хормони и необходимия преглед с ултразвук при специалист по репродуктивна медицина.

Диагностиката не е страшна – вземането на кръв едва ли е нещо, което може да уплаши едно пораснало момиче, а ултразвуковото изследване не е свързано с по-голям дискомфорт от обичайния гинекологичен преглед.

Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър!

За повече информация: www.sofiasong.bg

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!