17 777

Единен Дарителски Номер

Други кампании

DMS BUDNI – Национална благотворителна кампания 2019 „Нека бъдем по-добри“

Кампанията е стартирала на: 18.07.2019
DMS BUDNI – Национална благотворителна кампания 2019 „Нека бъдем по-добри“
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 141 лв.
 • Изпратени SMS: 2028 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 409 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 103 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 3 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BUDNI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BUDNI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За девета поредна година Столична община инициира Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“.

Събитието е част от Културния календар на София за 2019 година, организира се от Sprint Production с подкрепата на Министерството на културата, Столичната община и Българската национална телевизия, с партньорството на Музикаутор, Профон, Българската музикална асоциация и партньорски организации.

И този път селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции, изпита „затруднение“ при избора на песните, които ще се борят за Голямата награда в Конкурса за нова българска поп и рок песен.

По традиция Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI1, DMS BUDNI2, DMS BUDNI3 и т.н.до 14).

Можете да изберете вашата песен фаворит в категория „Конкурс за нова българска песен“ и да гласувате за нея, като изпратите sms с текст DMS BUDNI + номер на песента (от 1 до 14).

Списък на песните финалисти

Набраните средства ще са в полза на Благотворителна кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която тази година подкрепя обществено значимата кауза - Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми

Целта е информиране и превенция на жените за установяване на яйчниковия резерв в по-ранна възраст, което дава информация за репродуктивните им възможности. Същността на информационната инициатива е насърчаване на жени на възраст между 25 и 35 години да се изследват, за да разберат какъв е репродуктивният им статус и да вземат адекватни мерки. Това изследване отнема минути, но резултата може да е един нов желан човешки живот.

Финалът на Конкурса за нова българска песен и гала концерта с награждаване на лауреатите ще се проведе на 18 септември 2019 г., от 19:00 в Зала 1 на НДК, където финалните песни ще се представят на живо с фестивален оркестър.

За повече информация: www.sofiasong.bg

Уеб адрес: www.sofiasong.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BUDNI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BUDNI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)