Национална благотворителна кампания 2019 „Нека бъдем по-добри“

Начало на кампанията: 18.07.2019

За девета поредна година Столична община инициира Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“. Събитието е част от Културния календар на София за 2019 година, организира се от Sprint Production с подкрепата на Министерството на културата, Столичната община и Българската национална телевизия, с партньорството на Музикаутор, Профон, Българската музикална асоциация и партньорски организации.

Национална благотворителна кампания 2019 „Нека бъдем по-добри“
3 812 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BUDNI

За кампанията

И този път селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции, изпита „затруднение“ при избора на песните, които ще се борят за Голямата награда в Конкурса за нова българска поп и рок песен.

По традиция Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI1, DMS BUDNI2, DMS BUDNI3 и т.н.до 14).

Можете да изберете вашата песен фаворит в категория „Конкурс за нова българска песен“ и да гласувате за нея, като изпратите sms с текст DMS BUDNI + номер на песента (от 1 до 14).

Списък на песните финалисти

Песен 2019 се избира с помощта на Български дарителски форум (гласуване с DMS BUDNI) от зрителите, слушателите и публиката в залата, като песента – фаворит може да бъде подкрепена на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен. Цена на един SMS e 1,00 лв. с ДДС (за абонати на Telenor, VIVACOM и А1).

letter Средствата са в полза на Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“ и Информационната кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник“.

Целта

Целта е информиране и превенция на жените за установяване на яйчниковия резерв в по-ранна възраст, което дава информация за репродуктивните им възможности. Същността на информационната инициатива е насърчаване на жени на възраст между 25 и 35 години да се изследват, за да разберат какъв е репродуктивният им статус и да вземат адекватни мерки. Това изследване отнема минути, но резултата може да е един нов желан човешки живот.

Финалът на Конкурса за нова българска песен и гала концерта с награждаване на лауреатите ще се проведе на 18 септември 2019 г., от 19:00 в Зала 1 на НДК, където финалните песни ще се представят на живо с фестивален оркестър.

За повече информация: www.sofiasong.bg

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!