Да възродим гребен клуб „Черпоков“ – DMS LODKA
DMS LODKA

Да възродим гребен клуб „Черпоков“ – DMS LODKA

Кампанията спира поради ниска активност. От началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 100 лв.
  • Събрани през ОББ: 20 лв.
  • Изпратени SMS: 521 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 104 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

За кампанията

Ние сме от гребен клуб по академично гребане „Черпоков“! Той е основан през 2003 год. в гр. Пловдив и има 106 картотекирани състезатели  в различни възрасти – повечето от тях участват в многобройни местни и международни състезания.Клубът носи името на първия щатен треньор в града Владимир Черпоков. 

За съжаление, в края на месец юни в хангара на клуба избухна пожар, който унищожи цялата материална база. Поради тази причина нормалната тренировъчна дейност на клуба е възпрепятствана.

Късо съединение в електрическата инсталация на хангар №8 на гребния канал в Пловдив остави без нито една лодка един от водещите клубове в този спорт у нас – СК „Черпоков“
20 лодки за гребане и още толкова гребла изгоряха при пожар на Гребната база в Пловдив

Цел на кампанията

Необходими са около 50 000 евро. С тях ще могат да бъдат закупени част от необходимите лодки – 2 скифа и 2 двойки, комплектовани с гребла. Целта ни е да съживим клуба и той да продължи да функционира както до преди инцидента.

Сподели

Заедно събрахме 898 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
570 104 0 20 лв. 100 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията