DMS MARIANA – Мариана Атъпова
DMS MARIANA

DMS MARIANA – Мариана Атъпова

От началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 212 лв.
  • Събрани през ОББ: 1896 лв.
  • Изпратени SMS: 1591 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 50 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

За кампанията

Преди година и половина Мариана претърпява операция за отстраняване на злокачествено образувание в яйчника. След 8-месечна химиотерапия се установяват разсейки в черния дроб, което налага нова химиотерапия, но контролно изследване след 6 месеца показва, че не е настъпило подобрение, а са се появили и микрометастази в перитонеума.

Специалистите съветват Мариана да се насочи към МБАЛ „Еврохоспитал” Пловдив, където се извършва циторедуктивна хирургия с последваща хипертермична интраперитонеална химиотерапия. Този метод е довел до много добри резултати и дългосрочна преживяемост, затова е залегнал в препоръките за лечение на Европейската асоциация по медицинска онкология и Американската онкологична асоциация.

Еврохоспитал приема да лекува Мариана, като дава надежда за „пълна редукция с HIPEC”. Процедурата не се финансира от НЗОК и е на стойност 11 000 лв.

Цел -набиране на 10 000 лв.

Резултати

От октомври 2016 год. Мариана продължава лечението си в центъра за интегративна медицина. Цената на 12-седмичен курс е 7 300 лв. След приключването му ще се обсъди състоянието й и лечението ще продължи с нова програма.

Сподели

Заедно събрахме 3 799 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1591 50 0 1896 лв. 212 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията