DMS BLATO – Достъпното блато
DMS BLATO

DMS BLATO – Достъпното блато

Кампанията спира поради постигане на целта. Резултатите в DMS са:

От началото на кампанията:
Събрани през еPay: 220 лв.
Събрани през ОББ: 30 лв.
Изпратени SMS: 352 броя
Абонаменти от 2 лв.: 43 броя
Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

За кампанията

Сдружение за дива природа БАЛКАНИ е организация с нестопанска цел, работеща в обществена полза. Основните ни цели са проучването, опазването и възстановяването на дивата природа, съхранението ѝ за бъдещото поколение и екологично образование. Изградили сме два образователни центъра в гр. Драгоман и в с. Влахи, Кресна. Ние вярваме, че обучението на най-малките е най-добрият начин за опазване на нашата природа. Затова предлагаме на децата да преживеят интересни и вълнуващи моменти чрез досега с растенията и животните.

Защо го правим

За да покажем красотата на влажните зони, като осигурим на всеки един посетител възможност да достигне до най-атрактивния участък  от маршрута в блатото и да види водните лилии в естествената им среда. За да развиваме образование близо до природата!

DMS е част от кампания за набиране на средства за изграждането на нови 100 м от дървената пътека в Драгоманското блато. Мостчетата са изградени и се поддържат чрез дарения и доброволчески труд вече 12 години, а достъпът за деца и възрастни винаги е бил безплатен. В момента, заради разрушения участък,  хората не могат да се насладят на красотата на  водните лилии, нито пък да се запознаят с редките насекомоядни растения във влажната зона. За направата на новата пътека ще използваме по-скъпи, но по-устойчиви  материали, които  ще осигурят здравина и безопасност на пътеката за по-дълго време.

Сподели

Заедно събрахме 739 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
377 56 0 30 лв. 220 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията