DMS TENNIS – Запознайте се със Зоя!
DMS TENNIS

DMS TENNIS – Запознайте се със Зоя!

Кампанията спира поради ниска активност. Резултати от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 70 лв.
  • Събрани през ОББ: 400 лв.
  • Изпратени SMS: 356 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 97 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

Кои сме ние

Сдружение „За Теб“ е неправителствена организация. Нашата мисия е да работим в подкрепа на хората в неравностойно социално положение, с приоритет хората с увреждания, техните семейства и организации, чрез създаване на независимост  в начина им на живот.  Вярваме в правото и равните възможностите на всеки един да води пълноценен и достоен живот.

За кампанията

Зоя е републикански шампион по тенис в инвалидни колички при жените. Тя тренира на корта всеки ден за да постигне своята мечта, да прослави България на  Олимпийските игри. Тази задача не е никак лесна особено за човек, който освен че е ограничен в придвижването си, е израснал без родители.  За да стигне до тук Зоя извървя дълъг път – завърши средно образование, стана спортен талант на Еврофутобол и закупи спортна количка, класира се втора при жените на 2 международни състезания през 2015, започна допълнителна фитнес подготовка.

От 5 години Зоя успява да напредва и постига резултати без подкрепата на държава или община, нито пък на спортни федерации или асоциации. За нейната подготовка и спортна кариера никога няма средства. И въпреки трудностите тя върви напред,  благодарение на всички, които неуморно я подкрепят – нейният клуб, нейните треньори и инструктори, нейните приятели и всички тези, които й повярваха без дори да я познават.

Цел на кампанията

Създаване на условия за професионална реализация през 2016 и 2017 г. на Зоя Чавдарова – републикански шампион по тенис в инвалидни колички за 2015 – чрез осигуряване на средства за тренировки, оборудване, екипировка и участие в международни състезания и тренировъчни лагери.

Резултати

До момента постигнахме:
– Осигурено участие в международно състезание в Румъния Bucharest Open Wheelchair Tennis 5-8.05.2016, средствата са дарени от частни и корпоративни лица.
– Осигурено участие в 2 международни състезания Slovakia Open 16-19.06.2015 и Sirius Open, Хърватска 24-26.06.2015, благодарение на Българска федерация по Тенис.
– Осигурено спортно оборудване – 2 чифта нови спортни гуми и тенис ракета, дарения от физически лица

На всички тях благодарим!

Събраната сума към 27 май 2016 г. е 7 600 лв, остават за набиране още 8 800 лв., които е нужно да бъдат осигурени преди края на октомври.

Сподели

Заедно събрахме 1 040 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
376 97 0 400 лв. 70 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията