17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS NATALI – Натали Паппа

Кампанията е стартирала на: 17.12.2015
DMS NATALI – Натали Паппа
 • Необходима сума: 40 000 евро - 2018 г.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 5246 лв.
 • Събрани през ОББ: 7585 лв.
 • Изпратени SMS: 47340 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 3577 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 177 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 68 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 8 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS NATALI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS NATALI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За кампанията

Натали е от Бургас. Диагностицирана е с ДЦП на 5-месечна възраст. Оттогава провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която продължава и до днес. Натали е била на специфична рехабилитация в Международния центъра на проф. Козявкин в Украйна и само за месец и половина тя прохожда без помощта на ортези.

През септември 2015 е бил заплануван повторен курс рехабилитация, но родителите на Натали не успяват да наберат необходимите средства. Без тази рехабилитация детето започва да губи постигнатото и отново се налага да използва ортези при ходене. Шансът Натали да проходи напълно самостоятелно е много голям. Затова родителите искат да ускорят процеса с рехабилитация в Украйна в „Международната клиника за лечение на ДЦП“.

Цел на кампанията

Набиране на 10 960 евро за 4 курса рехабилитация в Украйна през 2016 г. – изпълнена. През 2017 г. набираме  9 560 евро за следващата рехабилитация в Украйна. Към юли 2017 год. в дарителската сметка на Натали има 9 800 лв., необходими са още 9 300 лв.

Развитие през 2018

В края на 2017 се установи, че Натали има разновидност на синдрома на Хишпрунг. Към днешна дата, детето не може да се храни, нито да приема вода. От Университетска болница “Шарите“ – Берлин беше изпратена оферта и състоянието на Натали беше прецизирано като разновидност на синдрома на Хишпрунг, за което немската клиника заяви, че е наложителна биопсия, изследвания и операция от спешен порядък при тях, като дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта.

Предвид нейното тежко състояние и отказа за финансиране на лечението й от Фонда за лечение на деца в чужбина, живота на Нати има само един шанс – дарителска кампания, която да събере средствата, нужни за лечението и в Германия. В момента Натали изпитва силни болки и отделителната и система не може да работи самостоятелно. Тя посрещна Нова година в болница, а в момента „лечението” се провежда вкъщи, на системи, с помощта на частна медицинска сестра. Кампанията продължава за набиране на 40 000 евро.

В началото на февруари 2018 год. необходимите 40 000 евро за спешна животоспасяваща операция на Натали в Германия бяха събрани. Кампанията продължава за набиране на 10 000 евро за 4 курса рехабилитация в Украйна през месеците май, септември, октомври и декември 2018 год.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS NATALI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS NATALI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)