DMS IVAN – да помогнем на Иван Здравков!
DMS IVAN

DMS IVAN – да помогнем на Иван Здравков!

Сумата, необходима за операция на Иван Здравков в Германия, вече е събрана. Предстои средствата да бъдат преведени на немската клиника и Иван да замине на лечение. 

Резултатите в DMS:

  • Събрани през еPay: 295 лв.
  • Събрани през ОББ: 629 лв.
  • Изпратени SMS от началото на 2015: 11585 броя
  • Абонаменти от 2 лв. от началото на 2015: 233 броя
  • Абонаменти от 5 лв. от началото на 2015: 0 броя

За кампанията:

Преди година на Иван е поставена диагноза „Доброкачествено новообразувание Шваном (Антони тип В)”. Претърпява две операции в УНГ клиника на УМБАЛ „Царица Йоанна”, но туморът отново рецидивира. УНГ специалистите насочват Иван към неврохирурзите, тъй като туморът вече е от тяхната компетенция.

Иван прави консултации във всички болнични заведения в страната, където би могла да се извърши такава операция, но среща едно и също мнение: операцията е сложна и рискова за инвалидизиране. Тогава Иван научава за Международния институт по неврология (INI) Хановер и изпраща документите си за становище.

От института потвърждават, че лекуват такъв тип тумори и предлагат операция на стойност 50 000 евро. INI Хановер не работи с формуляр за планирано лечение S2 и по тази причина Иван не може да кандидатства за финансиране на лечението от НЗОК.

 

Сподели

Заедно събрахме 17 761 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
16160 311 11 629 лв. 295 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 11 от 2 лв.1 от 5 лв.

За кампанията