DMS SAMARITANS – да подкрепим семейството на Гери! Кампания на сдружение „Самаряни“
DMS SAMARITANS

DMS SAMARITANS – да подкрепим семейството на Гери! Кампания на сдружение „Самаряни“

Кампанията е прекратена, за съжаление Иванко Тодоров почина. Близките му ще дарят неизползваните дарителски средства в полза на друг нуждаещ се. Резултатите в DMS от началото на кампанията са:

Събрани през еPay: 20 лв.
Събрани през ОББ: 112 лв.
Изпратени SMS: 25267 броя
Абонаменти от 2 лв.: 2392 броя
Абонаменти от 5 лв.: 94 броя

Цел на кампанията

Инициативата на сдружение „Самаряни“ е да се подкрепи семейството на Гери Тодорова във връзка с тежкото онкологично заболяване, с което се бори баща й – Иванко Тодоров  с набиране на средства за всички съпътстващи разходи, които са необходими при отделните етапи от диагностицирането и лечението му. По време на обикновени профилактични изследвания, лекарите откриват смущаващи показатели в белия дроб на Иванко. Така се започва дълго чакане на резултати, различни манипулации, изтощителни процедури и твърде дълго време чакане в неизвестното. Окончателната диагноза е рак на белия дроб. Заболяването се развива бързо. Провежда се спешно лечение в Истанбул. Необходими са средства за всички съпътстващи разходи за лечението.

Сподели

Заедно събрахме 30 967 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
25575 2395 94 112 лв. 20 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията