Да изградим новия храм на Варна!

Начало на кампанията: 08.08.2011

Първата работна копка на храма е направена на 11 ноември 2008 година от Варненския и Великопреславски Митрополит Кирил и кметът на град Варна г-н Кирил Йорданов. Целта на кампанията е да се изгради православен храм във Варна за първи път от 100 години насам.

Да изградим новия храм на Варна!
9 449 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS HRAM

За кампанията

Храмът е уникален сам по себе си, защото ще бъде първият, построен с прилежащ към него комплекс, развиващ духовно-просветна и социално-милосърдна дейност.

Храмовият комплекс ще включва: параклис, многофункционална зала, детска занималня, стаи за обучение по иконопис, стаи за социални дейности, библиотека, галерия, социална кухня и лекарски кабинет.

 

Целта

До момента градежът на храмовия комплекс се реализира изцяло с помощта на фирми и граждани, чрез дарения на материали, строителни услуги и финансови средства.

За повече информация може да се свържете със свещеник Георги Великов на телефон 0878-996679 и на електронна поща gd.velikov@abv.bg

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!