17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS LEVSKI – кампания на „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“

Кампанията е стартирала на: 15.04.2013
DMS LEVSKI – кампания на „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 12718 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1358 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 175 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 3 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LEVSKI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)

За кампанията:

„Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“ стартира поредица от благотворителни кампании.

Първата от стартиралите кампании – тази в помощ на Христо Василев, който страдаше от бъбречна недостатъчност, вече е постигна успех и набра нужната за бъбречна трансплантация сума.

Защо го правим:

В навечерието на 100 годишнината на клуба, „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“ организира дарителска кампания, която ще набира средства за инициативи, свързани с юбилея.

Ето обръщението:

„Левскари, на 24 май 2014г. нашият велик клуб ще чества една велика годишнина белязана от незабравими футболни легенди, от величествени успехи на футболния терен, от мрачни моменти, когато беше отнето най-ценното ни – името на Апостола на свободата. Това, което е било неизменно при всичките исторически превратности, е била подкрепата на милиони левскари в цялата страна и по света, огромната им любов към синия клуб, към емблемата, към святото име. Живеем във времена белязани от икономически трудности, но 100-годишнина на нашия любим клуб можем да честваме само веднъж в живота си.“

Нашата цел:

Със събраните средства от дарителски SMS с кодовата дума DMS LEVSKI Националният клуб на привържениците на Левски съвместно с ПФК Левски и Спортен клуб Левски ще направи възможни повече прояви и инициативи за достойно отбелязване на нашия 100-годишен юбилей, като организиране на изложби, издаване на книги и албуми, откупуване на ценни предмети от историята на клуба за бъдещия музей на Левски София, производството на възпоменателни сувенири.

Информация за набраните средства чрез DMS LEVSKI, както и тяхното изразходване, ще получавате ежемесечно чрез Националния клуб на привържениците на Левски.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LEVSKI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)