Програма „Готови за успех”

Програма „Готови за успех”

Начало на кампанията: 09.07.2013
Цел: 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2375 1518 262 1011 лв. 130 лв. 108 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 9 от 2 лв.3 от 5 лв.

За кампанията

„Готови за успех“ е стипендиантска програма на фондация BCause (Помощ за благотворителността в България), която подкрепя образованието на младежи без родители, отгледани от роднини или в социални институции и които имат отлични постижения в обучението си.

Нашите стипендианти са високо мотивирани да успяват,  участват в стажове и обучителни програми, явяват се по конкурси и ги печелят.

Стипендиите „Готови за успех“ са уникални с две неща:
– средствата за стипендиите са осигурени изцяло от дарения, от фирми и от частни лица;
– водещ критерий е успеха на кандидатите.

Програмата подкрепя младежите не просто защото са ощетени от съдбата, а защото имат изключително добри постижения и отличен успех. В този смисъл програмата е и предприемаческа.

„Готови за успех“ е стипендиантска програма, която Фондация BCause осъществява в парньорство с Фондация „Сирак” . Ние подкрепяме образованието на младежи без родители, отгледани от роднини или в социални институции и които имат отлични постижения в обучението си. Нашите стипендианти са високо мотивирани да успяват,  участват в стажове и обучителни програми, явяват се по конкурси и ги печелят.
Само за учебната 2016/2017 година пълните отличници бяха 25!

letter Програмата отпуска стипендии и подкрепя най-добрите ученици и студенти, изгубили един или двамата си родители.