DMS GEROI – кампания „Да помогнем на 5 000 бедстващи семейства!“ на HOLIDAY HEROES
DMS GEROI

DMS GEROI – кампания „Да помогнем на 5 000 бедстващи семейства!“ на HOLIDAY HEROES

Сдружение „Празнични герои“ прекратява дейност, поради което спира и кампанията им.

  • Събрани през еPay: 400 лв.
  • Събрани през ОББ: 92 лв.
  • Изпратени SMS: 24185 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 10145 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 870 броя

 

За кампанията 

„Празнични герои“ е сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Сдружението работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания. Целта му е свързана и с насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Сдружението провежда две големи кампании годишно – за Великден и за Коледа, в рамките на които се даряват празнични пакети с хранителни продукти на по 5000 семейства в нужда. За целта Празничните герои разчитат на дарения от корпоративния бизнес и от производители на храни и напитки. С тяхна помощ се осигуряват необходимите продукти за празничните пакети, които Holiday Heroes чрез своите доброволци доставя на нуждаещите се.

Инициатор на идеята е Майкъл Струмейтис – собственик на най-голямата фирма за хидропонни добавки и торове в света, Advanced Nutrients. След като започва своя бизнес в България, установява че нивото на корпоративна благотворителност е много ниско и дори да иска да дари на нуждаещите се, няма как да го направи. Така се ражда Holiday Heroes. От 2012 година кампаниите на сдружението са факт, а в резултат на тях през изминалите години хиляди българи посрещнаха Коледа и Великден по по-достоен и щастлив начин.

През предишните си  кампании Holiday Heroes помогнаха на над 25 000 социално слаби семейства, а сред посланиците на сдружението бяха едни от най-обичаните звезди на България, сред които Илиана Раева и „Златните момичета“, националният отбор по волейбол, Йордан Йовчев, Графа, Орлин Павлов, Белослава, Ивайла Бакалова, Ива Екимова, ДесиСлава, Сантра, Михаела Филева и VenZy, Башар Рахал и много други. Те лично носеха празничните пакети до вратите на нуждаещите си и много от тях продължават да са част от каузата.

Сподели

Заедно събрахме 26 895 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9183 6620 796 92 лв. 400 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 138 от 2 лв.23 от 5 лв.

За кампанията