17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS GEROI – кампания „Да помогнем на 5 000 бедстващи семейства!“ на HOLIDAY HEROES

Кампанията е стартирала на: 15.11.2013
DMS GEROI – кампания „Да помогнем на 5 000 бедстващи семейства!“ на HOLIDAY HEROES
 • Необходима сума: 300 000 лева
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 400 лв.
 • Събрани през ОББ: 92 лв.
 • Изпратени SMS: 24144 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 9904 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 838 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 132 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 19 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GEROI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)

За кампанията: „Празнични герои“ е сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Сдружението работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания. Целта му е свързана и с насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Защо го правим:

Сдружението провежда две големи кампании годишно – за Великден и за Коледа, в рамките на които се даряват празнични пакети с хранителни продукти на по 5000 семейства в нужда. За целта Празничните герои разчитат на дарения от корпоративния бизнес и от производители на храни и напитки. С тяхна помощ се осигуряват необходимите продукти за празничните пакети, които Holiday Heroes чрез своите доброволци доставя на нуждаещите се.

Как го правим:

Инициатор на идеята е Майкъл Струмейтис – собственик на най-голямата фирма за хидропонни добавки и торове в света, Advanced Nutrients. След като започва своя бизнес в България, установява че нивото на корпоративна благотворителност е много ниско и дори да иска да дари на нуждаещите се, няма как да го направи. Така се ражда Holiday Heroes. От 2012 година кампаниите на сдружението са факт, а в резултат на тях през изминалите години хиляди българи посрещнаха Коледа и Великден по по-достоен и щастлив начин.

През предишните си  кампании Holiday Heroes помогнаха на над 25 000 социално слаби семейства, а сред посланиците на сдружението бяха едни от най-обичаните звезди на България, сред които Илиана Раева и „Златните момичета“, националният отбор по волейбол, Йордан Йовчев, Графа, Орлин Павлов, Белослава, Ивайла Бакалова, Ива Екимова, ДесиСлава, Сантра, Михаела Филева и VenZy, Башар Рахал и много други. Те лично носеха празничните пакети до вратите на нуждаещите си и много от тях продължават да са част от каузата.

Нашата цел:

Целта на това издание е да набере 150 000 лева за Великден и 150 000 лева за Коледа.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GEROI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)