DMS FEI – кампания „Нашата детска къща” на фондация „Добрите феи“
DMS FEI

DMS FEI – кампания „Нашата детска къща” на фондация „Добрите феи“

Кампанията приключва поради слаба активност. Целта беше набиране на 50 000 лева, резултатите в DMS са:

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 1 лв.
  • Изпратени SMS от началото на 2015: 33 броя
  • Абонаменти от 2 лв. от началото на 2015: 12 броя
  • Абонаменти от 5 лв. от началото на 2015: 0 броя

За кампанията:

Основната цел на фондация „ДОБРИТЕ ФЕИ“ е сплотяване силите на съмишленици, отзивчиви хора с добри сърца, желаещи да помагат на нуждаещи се дечица, дечица лишени от родителски грижи, като им се даде шанс да растат щастливи, обгрижвани от приемни родители с много любов и в топъл и уютен дом.

Защо го правим:

Ако не се погрижим ние за децата, те биха прекарали детството и юношеството си в държавни институции, където нямат шанс за развитие и изграждане като добри и полезни на обществото членове. С приемната грижа, любов и възпитание в семейна среда, със засаждане кълнове на доброто, ще създам един по-добър Свят!

Как го правим:

„НАШАТА ДЕТСКА КЪЩА” е семейство и дом за деца лишени от родителска грижа, поверени на приемна грижа в семейна среда. Детската къща се намира във Владая. В нея децата ще имат уютни детски стаи, всекидневна и хол, кухня, трапезария, санитарни възли и детска площадка на двора.

Къщата е с капацитет до 6 деца, които ще бъдат настанени веднага щом приключи ремонта на къщата и са налице необходимите условия за отглеждане на деца.

Нашата цел:

Чрез вашето дарение ще помогнете за създаването на детската къща, за закупуване на строителни материали, за заплащане трудовите възнаграждения на строителните работници и закупуване на детско обзавеждане.

Идеята е при успешно създаване на дом, семейна среда и щастливо детство за дечица без родители, а именно НАШАТА ДЕТСКА КЪЩА, заедно с вас да повторим и потретим това добро дело и създадем още жилища, където да бъдат настанявани деца в семейна среда, с подходящи и любящи приемни родители!

Сподели

Заедно събрахме 1 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 1 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията