Дари капка живот!

Начало на кампанията: 10.02.2014

"Редом" (старото име е Летс Адопт - България) е общност от хора, посветени на добруването на животните в България.  Основана през 2010 година от група доброволци, общността пораства в сдружение през 2012, а през 2014 получава своята DMS дума.

Дари капка живот!
Кампанията се нуждае от 3 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ADOPT

За кампанията

Събуждане на обществото относно проблемите, свързани с животните в България, ангажирането му в решаването на тези проблеми и създаване на устойчива среда на добруване за животни и хора у дома са сред нашите цели.

Чрез спасителни акции и образователни кампании разказваме за добрия пример и човечното отношение към нашите приятели, животните.

https://redom.bg/

letter С безкомпромисно добри грижи спасяваме едни от най-тежко пострадалите животни на България.  Когато успяваме, това се случва благодарение на вас, доброволци и дарители.

Целта

Дейността ни се осигурява изцяло от дарения на хора, които искат да направят България едно по-добро място за живеене.  Всяка ваша помощ е малка стъпка към голяма промяна.

Повече за нас можете да научите на нашата уеб страница: https://redom.bg/

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!