DMS KARIERA – дарителска кампания „Кариерен център – Люлин“ на Фондация „Каузи“
DMS KARIERA

DMS KARIERA – дарителска кампания „Кариерен център – Люлин“ на Фондация „Каузи“

Кампанията приключва поради слаба активност. Целта беше набиране на: 6 150 лева

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 1 лв.
  • Изпратени SMS от началото на 2015: 13 броя
  • Абонаменти от 2 лв. от началото на 2015: 0 броя
  • Абонаменти от 5 лв. от началото на 2015: 0 броя

За кампанията: След 5-годишна успешна работа за подпомагане кариерното ориентиране и стартиране на собствен бизнес на младежи и младежи с увреждания Фондация „Каузи” ще има свой дом.През годините сме консултирали над 350 младежи и обучили повече от 100 стартиращи предприемачи.

Какво правим: Като организатори на ежегодната Младежка предприемаческа борса в София сме помогнали на над 15 стартиращи бизнеси да намерят своето финансиране, а от две години организираме учебни визити и обменни пътувания на млади лидери в Сърбия и Македония.Дейността ни се разраства и фондацията се нуждае от няколко допълнителни помещения, в които нашите младежи да се обучават, работят самостоятелно и да се срещат редовно със своите ментори. Новият ни младежки център е разположен на територията на 90 СОУ „Ген. Хосе де Сан Мартин” (квартал Люлин) и е единствен по рода си на територията на Западна София (Люлин, Св. Троица, Филиповци, Обеля, Надежда) и близките селища от София област.

Нашата цел: Фондация „Каузи” стартира кампания за набиране на дарения за възстановителни и ремонтни дейности, с които да обновим разпадащите се и морално остарели стаи в сградата на училището. Приемаме и предметни дарения (строителни материали и пособия, книги за предприемачество), както и доброволен труд за превръщането на старите помещения в прекрасно място за обучение, творчество и самоподготовка на младежите.

Партньори в кампанията: 90 СОУ „Ген. Хосе де Сан Мартин”, Консултантска къща „Стратегии”, Магнетична България и ABC Design and Communications.

Сподели

Заедно събрахме 1 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 1 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията