Да помогнем на Нико Ников
DMS NIKO

Да помогнем на Нико Ников

Нико Ников замина за експериментално лечение в Кьолн, Германия, което се финансира от швейцарската фармацефтична фирма „Новатис”. Лечението се извършва с ново лекарство, а включването на пациентите е безплатно. С ефективността на новото лекарство са свързани и надеждите на Нико за връщане към нормален начин на живот. Нико страда от болестта на Ходжкин и част от средствата, необходими за неговото лечение, се набираха чрез кампания в системата на „Единен дарителски номер (DMS) в България”.

След проведена консултация с професор Енгърт (председател на групата за изследване на Ходжкин, Германия) става ясно, че повторната ремисия на Нико е възможна. Новите ексериментални терапии дават голяма надежда, че въпреки тежкото досегашно претретиране на Нико с химиотерапии, шанса му за излекуване е напълно реален, тъй като новите лекарства са антитела, които не натоварват костния мозък и щадят като цяло организма.

През времето на кампанията Нико събра 380,97 лева от дарителски смс-и, които са изразходвани за поддържащо лечение с Авастин.

Екипът на „Единен дарителски номер” пожелава успех на Нико и благодари на всички, които го подкрепяха до момента!!!

Сподели

Заедно събрахме 0 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията