В помощ на деца на загинали служители от системата на МВР

В помощ на деца на загинали служители от системата на МВР

Начало на кампанията: 31.05.2024
Цел: 2 000 лв. месечно
Остават: 1 870 лв.
Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
37 0 0 0 83 лв. 0 лв. 210 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв. 0 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията

През 2017 г. фондацията сформира общността „Деца на Бащи Герои“, чиято цел е семействата и децата, споделящи обща съдба да общуват помежду си и да си дават взаимна морална и емоционална подкрепа да не се чувстват сами в нерадостната си съдба, а да разчитат на подкрепата на всеки член от една по-голяма общност.

Посланията, които отправят към наследниците на героите са, че трябва да следват стремежа да са силни и отговорни, да са най-добри във всяко свое начинание и с делата си да доказват себе си като доблестни хора.

Трудностите, които живота е поднесъл на тези деца, да не ги сломява, а да ги прави по-силни и стойностни членове на обществото ни и достойни последователи на техните бащи герои.

Ежегодно фондацията организира лагери за децата и семействата на фондацията, както и тематични празници за Коледа и Деня на детето.  При нужда организира целеви благотворителни събития, като набира средства за крайно нуждаещи се членове от тяхната общност.

Към момента фондацията се грижи за 108 деца от цялата страна, като в редиците ѝ има и 5 кръгли сирака, които са техни стипендианти до завършване на висшето си образование.

Постижения:

  • Благотворително събитие в полза на Цветилена Таскова проведено на 28 септември 2022 г, след което е учредена учебна стипендия на името на момичето
  • Лагер ADVENTURE 2023
  • Ежегодни Коледни тържества и национални срещи на общността „Деца на бащи герои“, на които се събират семействата от цялата страна. Провеждат беседи, групови терапевтични сеанси. Събитието завършва с празнична вечеря с музикална програма, по време на която, звездите на музикалната и театрална сцена в България отправят поздравите си към семействата на загинали служители от системата на МВР
letter Подкрепи децата на загинали служители от системата на МВР!