Дарете им живот!

Дарете им живот!

Начало на кампанията: 07.03.2024
Цел: 3 700 лв. месечно
Остават: 3 073 лв.
Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1972 770 72 0 1595 лв. 325 лв. 338 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 172 от 2 лв. 35 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За нас

Нашата цел е намаляване на бездомните популации на котки в страната, провеждане на ежегодни информационни кампании от необходимостта от кастрирането на домашни, дворни и бездомни котки, подобряването на информираността на гражданите относно осигуряване на безопасна среда за осиновени животни, което да намалява риска от различни инциденти и загуба на домашен любимец.

През времето на дейността ни, сме провели над 100 лечения на изключително тежки случаи, включително разкъсани животни от автомобилни двигатели, пострадали от тежки ухапвания от бездомни кучета, пострадали при пътни инциденти, капани на ловци, простреляни животни и др.

Всички животни лекувани от фондацията остават под нейна грижа до осиновяването им и не биват връщани на улицата. Животните се лекуват в клиники, а след изписването им се настаняват в имот ползван от фондацията като Котешка къща, в който живеят само котки, до осиновяването им.

Всички животни попаднали при нас са се нуждаели от продължително и скъпоструващо лечение, оперативни намеси, отстраняване на крайници, поставяне на импланти, отстраняване на сачми от тялото.

 

letter Над 200 спасени животни в рамките на по-малко от три години, като в 90% от случаите животните са били тежко ранени и завинаги осакатени, включително простреляни в главата, гръбнака, предни и задни лапи животни, които към момента са щастливо осиновени.